Hangi Türk Dizisi İsveç'te Yayınlanmaya Başlıyor?

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,517
Puanı
710

Tuba Büyüküstün ve İlker Aksum'un başrollerini üstlendiği Ay Yapım imzalı 20 Dakika dizisi İtalya'dan sonra bir başka Avrupa ülkesi olan İsveç'e satıldı.İsveç devlet kanalı SVT 13 ocaktan itibaren 20 Dakika'yı her akşam yayınlamaya başlayacak.Bölümler bölünerek 60 bölüm şeklinde yayınlanacak olan dizinin tanıtımları yapılmaya başlandı.Tuba Büyüküstün'ün fotoğrafıyla yapılan tanıtımlarda yeni bir türk gerilim ve dram dizisi başlığıyla verilen haberde dizinin SVT ve SVT2 kanallarında yayınlanacağı belirtilirken Tuba Büyüküstün'ün Türk ve Arap dünyasının büyük yıldızlarından biri olduğuna işaret edilmesi dikkat çekti.İsveç'te 13 ocak pazartesi akşamı saat 19.30 ekranlara gelecek olan dizinin ilk bölümünün pilot bölüm olarak 90 dakika süreceği belirtildi.

@Yakamoz-Asi @dizi kolik @china_shangai @Arslan Bey @sürgünüm @xBUGRAx @charming

Daha önce baska bir Türk dizisi İsvec'te gösterilmedi sanirim yada ben hatirlayamadim.

Tuba Farki.. onunla tanitmislar

Bol reytingler

Daha önce baska bir Türk dizisi İsvec'te gösterilmedi sanirim yada ben hatirlayamadim.

Bol reytingler
son dizisi gösterildi baya da ilgiyle izlendi sen kaçırmışın

neyse son dizisi gibi 25 bölüm olduu için alınmıştır büyük ihtimal başarılar

Tuba Büyüküstün adını Ortadoğu ve Balkanlardan sonra şimdi de Avrupa duyacak

son dizisi gösterildi baya da ilgiyle izlendi sen kaçırmışın

neyse son dizisi gibi 25 bölüm olduu için alınmıştır büyük ihtimal başarılar

Bence Avrupa'ya uyan, pembe dizi olmadigi icin ve klise olmadigi icin alinmistir.

Avrupada Tutar böyle diziler başarılar.

Bence Avrupa'ya uyan, pembe dizi olmadigi icin ve klise olmadigi icin alinmistir.
adamlar 45 dk lik bölümler yayınlıyor diğer dizileri almazlar/alamazlar çok uzun iş yayınlaması düşünsene 300 bölümlük arka sokakları 45 dk den yayınladıklarını 700 bölüm sürer
(14 sezon) ya da en basitinden yga ya da öbgz 6 sezon sürerler 20 dk 1 sezonda bitirilebilecek iş

Daha önce 'Son' dizisi yayınlanmıştı ve çok sevilmişti, izlenmişti. Buna göre 20 Dakika'da ilgiyle severek izlenecektir diye düşünüyorum. Biz de 25 bölüm, orada 60 bölüm. Daha uzun ama süresi kısa olacak. Daha heyecanlı, daha merak ettiren türden olacak. Büyük merakla izleyeceklerdir diziyi ve özellikle son bölümde reytingler tavan bile yapabilir. Daha doğrusu diziyi anlayabilirse bu olur. Biz de pek anlayan çıkmadı doğrusu. Hayırlı olsun.

Hayırlı olsun. Dizi Türkiye'de hak ettiği değeri görmedi. Ama şimdi yurt dışında görüyor.

Avrupa kanallarindaki dizilerin cogunlugu zaten 30-45 dk. Bölüm sayisi az diye dizi alinmadi, onu demek istiyorum. Demek ki bu dizi onlara uygun

Avrupa kanallarindaki dizilerin cogunlugu zaten 30-45 dk. Bölüm sayisi az diye dizi alinmadi, onu demek istiyorum. Demek ki bu dizi onlara uygun
durum apaçık ortada panpa
bu ay yapım başarısı 25 bölümlük diziler yapmalarının sonucu
aynı haberler önümüzdeki sezon kayıp dizisi için de çıkabilir

Yanarım yanarımda türk halkı son dizisi ve 20 dakikanın değerini bilemedi ona yanarım.

İster Beren ister Tuba fark etmez şu gelişme Türk Dizi Sektörü adına büyük bir gelişme tebrik ederim.

Bence pek Türk dram dizisi değil. Beklentileri karşılamayabilir orada da..

"20 Dakika" bence 20 dakika yayınlansın.

Bir son etkisi yaratmaz ama çok iyi gidecektir.