Hangi Sanatçılar Tayyip Erdoğan'a Oy Verecek?

Millet bunun gibilerse Allah sonumuzu hayır etsin.
Yine milleti aşağılamaya kalktınız.Klasik solcu aşağılamaları.Birde Başbakana diyorsunuz kutuplaştırıyor diye ama kendinizi görmüyorsunuz herhalde.

İnşallah 10 Ağustosta 12 yıldır hizmet eden ve devamlı birileri tarafından yıkılmak istenen ama hiçbir zaman yıkılmayan RECEP TAYYİP ERDOĞAN cumhurbaşkanı olacak

Dünyaya gerçek bir dahi geldiğinde, Onu şu işaretten tanıyabiliriz; "Bütün ahmaklar ona karşı birleşmişlerdir" [Jonathan Swift]

Kutuplaştırmıyor mu
Neyse konu tartışmaya sapmasın ceza almayayım. 2 videonun adını koyacağım izleyen izler izlemeyen izlemez.

"Sizden öncekiler, nüfuzlu biri hırsızlık yapınca, serbest bırakırlar, güçsüz biri hırsızlık yapınca, ona ceza verirlerdi. Bu yüzden helak oldular." buyuruldu. (Müslim)

1-) Ananı da al git
2-) 1994 Tayyip Erdoğan-Aziz Nesin Şeriat Tartışması

Yav Allah aşkına ağzınıza kutuplaşma kelimesini almışsızın çiğnedikçe çiğniyorsunuz.Solcular yani siz hep Ak Partilileri cahil yaptınız göbeğini kaşıyan adam yaptınız cahil yaptınız onu yaptınız bunu yaptınız siz yıllarca bizleri hor gördünüz hor

Ananı da al git o bir gaftı ama kk nin gaflarını saymakla bitmez en basit örneği grup toplantısında onu eleştiren biri için kürsüye yumruğunu vuruyor atın bunu dışarı diye parti onun babasının yeri değil ki birde çıkmış diyor demokrasiye saygı duyuyopruz bu ne perhiz bu ne lahana turşusu

Hrpsi dr gözüme girdi helal olsun.biz bu dönemi oy arttırarak geçmişşz artık vız gelir trıst gider Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a daha iyi bir rakip çıkarabilirlerdi Başbakan %60-70 oy alacak net

Arkdaşlar herkes istediği kişiye verebilir , herkesin kararına saygı duymalıyız
,Lütfen sanatçıların seçimleriyle yargılamayın
40 küsür yorum okudum aralarinda tek mantikli olani buydu.
Yasasin demokrasi bazi insanlar icra ettigi sanatlarla degil verdigi oylarla degerlendirilip yargilaniyorsa insanlar tarafindan kimse bana demokrasiden bahsetmesin. Zaten bir hükümet yanlisi/hükümet karsiti sanatcilar diye ikiye ayrilmadigimiz kalmisti oda olacak.

Not: Hicbir partiye kendimi yakin hissetmedigimden bos oy atmayi düsünüyorum.

Bir süreligine kilit.

+ Konu tekrar acik. Habere yorumunuz varsa yapin, birbiriniz ile didismenin kimseye yarari yok.