Hangi süper güce sahip olmayı isterdiniz?

Hangi süper güce sahip olmayı isterdiniz ?

• Karşıdaki insanın aklını okumak

Oy: 3 25.0%
  • Görünmez olmak

Oy: 6 50.0%
  • Zaman içinde yolculuk etmek

Oy: 0 0.0%
  • Geleceği görmek

• İnsanları iyileştirmek

Oy: 1 8.3%
  • Zamanı durdurmak

Oy: 2 16.7%
  • Uçmak

• Ölümsüz olmak

• Kullanılan toplam oy
    12
  • Anket kapatılmış .

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
63,748
Puanı
1,061
Şıklar haricindede yorumlarınızı alabilirim

- - - Ekleme - - -

Ben oyumu görünmez olmaktan yana kullandım ama insanların akıllarını okumakta isterdim

polat ve tayfası ölümsüzlüğü buldu zaten gereksiz bi şık olmuş

- - - Ekleme - - -

Zamanı durdurmak

Karşıdaki insanın aklını okumak... İyidir iyi, en azından kimin ne dediğini öğrenir, nasıl bir insan olduğunu öğrenirdim.

Karşıdaki insanın aklını okumak... İyidir iyi, en azından kimin ne dediğini öğrenir, nasıl bir insan olduğunu öğrenirdim.

bu filmde gerçek olmuştu dediklerin yalnız mel gibson sadece kadınların düşüncelerini okuyordu aslında en işe yarar kısmıda bu sanırım ..
)

Kanserle savasan herkesi tedavi etmek ve onlari bu hastaliktan kurtarmak..

Kanserle savasan herkesi tedavi etmek ve onlari bu hastaliktan kurtarmak..

furkan bu tarz düşünceleri içtenlikle söylüyorsan takdiri hakediyorsun .. ben o kadar ince düşünemiyorum... bol param olsun mavi yolculuğa çıkayım bir 10 yıl başkada bişey istemem
))

Görünmez olmak. Çünki, görünmez olursan karşıdakinin ne düşündüğünü de öğrene bilirsin ve ders de verebilirsin

İnsanları iyileştirmek 2.seçenekde insanların aklını okumak 3.seçemekde görünmez olmak

Görünmez olmak. Çünki, görünmez olursan karşıdakinin ne düşündüğünü de öğrene bilirsin ve ders de verebilirsin

ama çok kötü bir yönüde var .. çukura düşsen kimse kolundan tutup dışarı çıkarmaz
)) görünmez olmak riskli iş
)

Görünmez olmakta çok faydalı olabilir aslında, gizliden gizliye herşeyi yapabilirsin mesela.

Hepsi birbirinden iyi şıklar neyi cevaplasam bilemedim

görünmez olmak daha iyi futbol maçlarında adamı şaşırtıp kendi kalesine attırırdım

Karşıdaki insanın aklını okumak
sınavlarda falan işe yarar