Hangi süper güce sahip olmayı isterdiniz?

Hangi süper güce sahip olmayı isterdiniz ?

• Karşıdaki insanın aklını okumak

Oy: 3 25.0%
  • Görünmez olmak

Oy: 6 50.0%
  • Zaman içinde yolculuk etmek

Oy: 0 0.0%
  • Geleceği görmek

• İnsanları iyileştirmek

Oy: 1 8.3%
  • Zamanı durdurmak

Oy: 2 16.7%
  • Uçmak

• Ölümsüz olmak

• Kullanılan toplam oy
    12
  • Anket kapatılmış .

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
63,748
Puanı
1,061
Şıklar haricindede yorumlarınızı alabilirim :)

- - - Ekleme - - -

Ben oyumu görünmez olmaktan yana kullandım ama insanların akıllarını okumakta isterdim :)

polat ve tayfası ölümsüzlüğü buldu zaten gereksiz bi şık olmuş :D

- - - Ekleme - - -

Zamanı durdurmak

Karşıdaki insanın aklını okumak... İyidir iyi, en azından kimin ne dediğini öğrenir, nasıl bir insan olduğunu öğrenirdim. :)

Karşıdaki insanın aklını okumak... İyidir iyi, en azından kimin ne dediğini öğrenir, nasıl bir insan olduğunu öğrenirdim. :)

52224667.jpg

bu filmde gerçek olmuştu dediklerin yalnız mel gibson sadece kadınların düşüncelerini okuyordu aslında en işe yarar kısmıda bu sanırım ..:))

Kanserle savasan herkesi tedavi etmek ve onlari bu hastaliktan kurtarmak..

Kanserle savasan herkesi tedavi etmek ve onlari bu hastaliktan kurtarmak..

furkan bu tarz düşünceleri içtenlikle söylüyorsan takdiri hakediyorsun .. ben o kadar ince düşünemiyorum... bol param olsun mavi yolculuğa çıkayım bir 10 yıl başkada bişey istemem :)))

Görünmez olmak. Çünki, görünmez olursan karşıdakinin ne düşündüğünü de öğrene bilirsin ve ders de verebilirsin :D

Görünmez olmak. Çünki, görünmez olursan karşıdakinin ne düşündüğünü de öğrene bilirsin ve ders de verebilirsin :D

ama çok kötü bir yönüde var .. çukura düşsen kimse kolundan tutup dışarı çıkarmaz:))) görünmez olmak riskli iş :))

Görünmez olmakta çok faydalı olabilir aslında, gizliden gizliye herşeyi yapabilirsin mesela. :)

Hepsi birbirinden iyi şıklar neyi cevaplasam bilemedim :D

görünmez olmak daha iyi futbol maçlarında adamı şaşırtıp kendi kalesine attırırdım :D