Hangi Oyuncu Geniş Aile'den Ayrılıyor ?

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,768
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Yeşim Ceren Bozoğlu, Geniş Aile'den Ayrılıyor !

Bozoğlu, canlandırdığı eli coplu Sevim karakteriyle kendi oyunculuk yelpazesine farklı bir karakter eklemenin mutluluğunu yaşadığını belirtti.. Dizinin yapımcılarından affını isteyerek ayrılan Yeşim Ceren Bozoğlu, önümüzdeki günlerde yeni projelerle ekranlarda olacağını sözlerine ekledi.

Başarılı oyuncunun yaptığı açıklama:
Geniş Aile'ye zor da olsa veda zamanı... Bana ödüller kazandıran "Geniş Ailem"e başka bir projede yer alabilmem için her zamanki gibi aileliğini gösterip beni anlayışla karşıladığı için bir kez daha çok teşekkür ederim.

Adminim o zaman ulvi ile çocukları ne olacak ayrıca devir abide gitti sevoda gidiyo bunların yerine başka karakter olan oyuncular alabilirler mi

Ayrılacaklar heralde Ulvi ile.
Son bölümlerde zaten çok az çıkmaya başlamıştı Sevim. Geniş Aile ile birlikte parlayan birçok oyuncu oldu. Bunlardan biri de Yeşim Ceren Bozoğlu. Avrupa Yakası'nda da zamanında pek çok oyuncu değişikliği yaşanmıştı. Geniş Aile de bu değişimi başarıyla sağlayabilirse uzun süre devam edebilir yoluna...

Yeni oyuncular alacaklardır diye tahmin ediyorum ama bir dahaki sezon olur sanırım. Çünkü bu sezonun artık sonuna geliyoruz. Hale Caneroğlu geldi zaten yeni :)

Evet doğru söylüyorsun son bölümde sadece eczanede gördüm sevoyu oda zeyneple konuşup gitti ondan sonra hiç görmedim sanırsam.

Adminim bide 85.bölüm yorumlarına bakıyorum nerdeyse herkes geniş aile artık eskisi gibi olmaya başladı diyor.Yani eskisi gibi komik oldu diyorlar

Ulvi gitmiyormuş. İnternetteki yorumlarda okudum. Sanırsam Sevim çocuğu doğurtacak ve ölecek. :) Ya da Sevim çocuğu düşürecek. Sonra da Ulvi'yle boşanıp gidecek. :)

Adminim bide 85.bölüm yorumlarına bakıyorum nerdeyse herkes geniş aile artık eskisi gibi olmaya başladı diyor.Yani eskisi gibi komik oldu diyorlar
İyi haber bu :)
Ulvi gitmiyormuş. İnternetteki yorumlarda okudum. Sanırsam Sevim çocuğu doğurtacak ve ölecek. :) Ya da Sevim çocuğu düşürecek. Sonra da Ulvi'yle boşanıp gidecek. :)
Umarım Sevim ölmez. Bence açık kapı bırakılmalı Sevim için. Olur da Yeşim Ceren Bozoğlu'nun yeni projesi tutmazsa geri dönsün :)

Bence geniş aileye öyle biri gelmeli ki hem reytingleri zıplatmalı hemde(burhan altıntop gibi)çok popüler olmalı.

ulvi giderse geniş aile olmaz ki ve het türlü seyretmem bu diziyi eski bölümlerle idare ederiz

Sevim'in gitmesi kötü olmaz çünkü onun yerine tutacak bi karakter koyabilirler...

Diziyi çok çabuk bir şekilde drama çevirdin. Adminin de dediği gibi açık kapı bırakacaklardır kesinlikle.

Forum İstatistikleri

Konular
176,102
Üyeler
8,555
Son Üye
Stoimargsor