AB silsilesi rahat bırakmıyor beni ya tamam seviliyorum da bu kadar da abartılmaz ki beNe cektin be Deniz
He oldu olacak cümleleri de sen yaz gönder bana.konu deişmemiş!😱
AB silsilesi rahat bırakmıyor beni ya tamam seviliyorum da bu kadar da abartılmaz ki beNe cektin be Deniz
He oldu olacak cümleleri de sen yaz gönder bana.konu deişmemiş!😱
AB silsilesi rahat bırakmıyor beni ya tamam seviliyorum da bu kadar da abartılmaz ki be
He oldu olacak cümleleri de sen yaz gönder bana.
Bence başlığı değiştirdiğime şükret valla total inadım tutarsa başlığı daha da kışkırtıcı yaparım.boşuna dememişler elini veren kolunu kaptırır diye sen başta bize taviz vermeyecektin)
şimdi astar istiyoruz)
Bence başlığı değiştirdiğime şükret valla total inadım tutarsa başlığı daha da kışkırtıcı yaparım.
Başlık kaç kere değişecek daha?Bence başlığı değiştirdiğime şükret valla total inadım tutarsa başlığı daha da kışkırtıcı yaparım.
Heh şöyle yola gelin AB silsilesi sizi.böyle kalsın kalsın)
süper olmuş
Keyfimin kahyası mısın konu benim başlık benim.Başlık kaç kere değişecek daha?Karagül günü gelince coşmaya başlamışsın hemen akşam yandık.
Sevindim senin adına.Heh şöyle yola gelin AB silsilesi sizi.
Keyfimin kahyası mısın konu benim başlık benim.Karagül coşacak akşama hazır olun.Yarın akşam İstanbul'dayım.
Yan etki yapar bak Medcezir'e dikkat et.Sevindim senin adına.Karagül'ün batsın bu arada.
Yaptı yapacağı kadar ab'de bile geçti.Yan etki yapar bak Medcezir'e dikkat et.
AB halkı da kaliteden er ya da geç anladı ne yapalım yani.Yaptı yapacağı kadar ab'de bile geçti.Yazık yani diyecek söz bulamıyorum.
Cuma'nın tek kaliteli abidesi Medcezir'dir. Karagül vız gelir tırıs gider.AB halkı da kaliteden er ya da geç anladı ne yapalım yani.
He he yarın görürsün.Cuma'nın tek kaliteli abidesi Medcezir'dir. Karagül vız gelir tırıs gider.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?