Yıl Olmuş 2014 hala din, ırk, mezhep ayrımı yapanlar var. bi bitmediniz be kardeşim.
Yapılmamalı tabi.
Ne ayrımı olmalıymış.Ayrı kim neye inanıyorsa inansın ona bende bir şey demem ama belli bir ayrım olmalı bence.
Ne ayrımı olmalıymış.
Burda ayrımcılığa kaçan bi durum yok. Herkesin kökten gelen bazı mezhepsel alışkanlıkları, davranışları olabilir.Yıl Olmuş 2014 hala din, ırk, mezhep ayrımı yapanlar var. bi bitmediniz be kardeşim.
Kimsenin dinini yargılamak bize düşmez.Allah sonuçta hindu'lara da akıl beyin vermiş.Hani Müslüman, Hristiyan Budist ayrımı tabi saygı duyulmak şartıyla.
Müslüman ülkelerde bu ayrım çok tehlikeli,yanı başımızda yıllardır mezhepsel savaşlar yaşanıyor.Burda ayrımcılığa kaçan bi durum yok. Herkesin kökten gelen bazı mezhepsel alışkanlıkları, davranışları olabilir.bunda bi şey yok.
Benim mezhepim hanefi.
Durum alevi - sunni aşamasında değilki.. Beni şafi arkadaşım da var, köpeğe dokunamıyor vs vs.. Ama bu aramızda bi sorun teşkil etmiyor. Açıkçası hanefi/ şafii yada bi başka karşılaştırma kavgasına ben nerdeyse hiç rastlamadım..Kimsenin dinini yargılamak bize düşmez.Allah sonuçta hindu'lara da akıl beyin vermiş.
Müslüman ülkelerde bu ayrım çok tehlikeli,yanı başımızda yıllardır mezhepsel savaşlar yaşanıyor.
Ülkemizde farklı mezhepten olanı işe almıyorlar.say say bitmez
Bu konularda tartışmayı doğru bulmuyorum.
Kimsenin dinini yargılamak bize düşmez.Allah sonuçta hindu'lara da akıl beyin vermiş.
Müslüman ülkelerde bu ayrım çok tehlikeli,yanı başımızda yıllardır mezhepsel savaşlar yaşanıyor.
aga hanefi şafi kavgası nerde görülmüş ya yapma Allah aşkınaKimsenin dinini yargılamak bize düşmez.Allah sonuçta hindu'lara da akıl beyin vermiş.
hanefi'yim
bu konuda @sokak sanati na katılıyorum müslümanla hristiyanın bi ayrımı tabi ki olacak
mezheplerin ise arımla mayrımla alakası yok mezhepler dini güzelliğin simgesidir sonuçta hepimiz müslümanız
aga hanefi şafi kavgası nerde görülmüş ya yapma Allah aşkınabenim şafi hanefi arkadaşlarım çok yazın çalıştığım yerde de şafiler çoktu yan yana namaz kılıyoduk ne var yani ufak tefek şeyler farklı onlar köpeğe dokunmaz kadınlar abdestliyken erkeğe dokunmaz falan
Ne ayrımcılığı kardeşim tövbe estağfirullah!Yıl Olmuş 2014 hala din, ırk, mezhep ayrımı yapanlar var. bi bitmediniz be kardeşim.
ama onun dini rafa kalkmıştır islamiyeti seçmeyende cennete giremeyecektir!Hz:İsa Allah'ın Peygamberi değilmi ne ayrımından bahsediyorsunuz siz.
Sen burada cennetten arsamı satıyorsun?Kimin cennete girip girmeyeceğini nerden biliyorsun.Ne ayrımcılığı kardeşim tövbe estağfirullah!
ama onun dini rafa kalkmıştır islamiyeti seçmeyende cennete giremeyecektir!
Hak din İslam'dır. İslam geldikten sonra diğer tüm dinler geçerliliğini kaybetmiştir.Müslüman olmayan Kelime-i Şahadet getirmeyen hiç kimse cennete giremez.Hz:İsa Allah'ın Peygamberi değilmi ne ayrımından bahsediyorsunuz siz.
Kur'an-ı Kerim de ayettir bu adam doğru söylüyo aga niye kızıyonSen burada cennetten arsamı satıyorsun?Kimin cennete girip girmeyeceğini nerden biliyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?