Ayol benim kararim degil o kim bilir hangi havada verdimOy sayısına tıklayınca görülüyor
Niye özür diliyorsun senin kararın 😉
Ayol benim kararim degil o kim bilir hangi havada verdimOy sayısına tıklayınca görülüyor
Niye özür diliyorsun senin kararın 😉
Vermişsin her türlüAyol benim kararim degil o kim bilir hangi havada verdim
Aynı benStar TV dışında hiç bir kanal bana uymuyor tercihim Star TV.
Bir melunda burdan çıktıAyol benim kararim degil o kim bilir hangi havada verdim
Olsun doğru karar vermişsin
Hachiko , cookies , sen , potterhead bunlar tanıdıklarınForumda gizli, starcılar var ama sadece ben gözüküyorum yanii sadece ben belliyim
Eminim buully de star işaretlemiştir
hangi dizileri izliyorsunuz izlediğimiz dizilerde aynı çıkarsa artık diyecek bir şey yokAynı ben
Ikiziz heralde biz senle kesin yani ayni seylere oy veriyoruz falanAyol benim kararim degil o kim bilir hangi havada verdimOlsun doğru karar vermişsin
Kurt Seyit ve Şura gibi kalite bir işi izliyorhangi dizileri izliyorsunuz izlediğimiz dizilerde aynı çıkarsa artık diyecek bir şey yok
...
@HachiKoHachiko , cookies , sen , potterhead bunlar tanıdıkların
Bully ve ben Kanal D işaretledik
Tabi canımmmBir melunda burdan çıktı
Star Tv çıkmazlara girsin , tüm dizileri çakılsın bu sezon
Acun'un gittiği kanalda yas biterShow Tv de olan Star Tv ye de olacak
@Bully amin de amin
Çok beklersinTüm yapimcilarin favori kanali oldu artikÇünkü dizilrrini harcamıyor yok yere
Tüm dizilerini ve yapımlarını yeni başlayacak olanları hepsini reklamlarını bilehangi dizileri izliyorsunuz izlediğimiz dizilerde aynı çıkarsa artık diyecek bir şey yok
...
Kısacası kanal değiştirmiyorsunuz.Tüm dizilerini ve yapımlarını yeni başlayacak olanları hepsini reklamlarını bile
Yok artik 😱 oldu olacak star seni evlatlik alsinTüm dizilerini ve yapımlarını yeni başlayacak olanları hepsini reklamlarını bile
Aşktan Kaçılmaz tutmazTabi canımmm
Görücez bu sezon
Daha başrol bulamadıkları Özcan Deniz'in dizisi mi tutacak
Başroller beğenmemiş dizinin senaryosunu
Ben Olsaydım, Reaksiyon, Aşktan Kaçılmaz, Gönül İşleriAradaki tek kötü diziyi bulmuşsun
Sihirli annem bitirmek neymiş showa dönünce anlarlar Ardından biz ne yaptık ardındAN DOĞANA Tekrar satılır oda üçüncü kez sihirli annemi başlatırBir melunda burdan çıktı
Star Tv çıkmazlara girsin , tüm dizileri çakılsın bu sezon
Acun'un gittiği kanalda yas biterShow Tv de olan Star Tv ye de olacak
@Bully amin de amin
Çok beklersinTüm yapimcilarin favori kanali oldu artikÇünkü dizilrrini harcamıyor yok yere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?