Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sıralamam şöyle:
1. Kanal D
2. Star Tv
3. Atv
4. Show Tv
5. Fox
fanatik degilim. Fanatik olan o kanalda ne basliyorsa izlemek yalniz onu izlemek. Ama ben mesela Kanal D'nin Kuzey Guney ve Yalan Dunyayi seyrediyorum. Tabii yeni diziler gelirse ne olur bilmem. Ama eskiden beri buyun sevdigim diziler Kanal D ve Starda oldugu icin onlari severim. Ama gerektiginde butun kanallari overim ve ekestiririm
Bi ara atv'yi çok izliyordum. Gonulcelen, Kurtlar Vadisi falan olan donem. Gunde iki dizi yayinliyordu ve hepsi de iyiydi. Kanalin gorsel effekti ve dizayni da sahaneydi. Ama simdi tam bir hayal kirikligi. Umarim duzelir
benim kanallarla işim olmaz nerde güzel bişey varsa orayı açarım mesela tnt nin yüzüne bakmazdık vadi geçti tnt yi izle rolduk şimdi atv ye geçti atv yi izlerim
Show TV seviyorum ama bir fanatik degilim. Her yorumumda tuttugum kanali ovmuyorum. Hatalari olabilir. Diger kanallarinda dizilerini izliyorum ve programlarini izliyorum.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.