Hangi Ev İnternetini Kullanıyorsunuz?

Hangi Ev İnternetini Kullanıyorsunuz?

• Vodafone Net

Oy: 0 0.0%
  • Türknet

• Turksat Uydunet

• Kullanılan toplam oy
    13

AteşBöceği

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
3,666
Puanı
410
@serhatt 'ın durum güncellemesinden esinlenerek böyle bir anket oluşturmaya karar verdim:)
Fav 10 üyeleri hangi kablosuz interneti kullanıyor acaba?
Kimler kullandığı bağlantıdan memnun ,kimler değil ?

Son düzenleme:
4 yıl boyunca Türk Telekom kullanmıştım ama sürekli sıkıntı yaşıyordum. Sözleşmem bu ayın 1 'inde bitti ve direk gidip iptal ettirdim. Şimdi Superonline kullanıyorum ve şimdilik memnunum.

• Beğendim
Reactions: AteşBöceği
Turktelekom 4 sene oldu 😊
------

Sadece arada oturduğumuz yerden dolayı 6 7 saatlik kesilme geliyo
------

Uzun zamandır olmadı ama :A

• Beğendim
Gördüğüm en rezalet şirketti. Sorun yaşayıp arıyordum, ilgi alaka sıfırdı. Birde üste çıkmaya ve sözleşme ile tehdit etmeye bile kalıyorlardı. Kurtulduğum için mutluyum.
Aslında kışın bununla ilgili biri dava açmış ve kazanmıştı sözleşme olduğu için zorunlu oluyorsun kullanmakta orası kötü hakem heyetine şikayet etmek lazım
Ben daha onlarla uğraşırdım ama eşim aldı dükkana taşıdı eve Sibanet bağlattık rahatım.
Kaçıncı aramada geldiler kusuru hep bizde aradılar düşünsene modemden bilgisayara kablo çektik öyle bağlantı oluyordu aynı anda başka cihazdan girmek ne mümkün alt yapısına baktı düzeldi derken öğlene yine aynı aman dediğin gibi tam bir rezalet ya:)
------

Turktelekom 4 sene oldu 😊
------

Sadece arada oturduğumuz yerden dolayı 6 7 saatlik kesilme geliyo
------

Uzun zamandır olmadı ama :A
6-7 saatte cok uzun bizim bir saatlik oluyor o da her zaman değil arada bakıma alıyorlar o da ondan 😉

Kimisi Türk Telekom'dan memnun kimisi benim memnun olmadığım Superonline'dan. Kafam iyice karıştı...

• Güldürdün
Türk Telekom kullanıyorum. :A Daha ciddi bir sıkıntı yaşamadım da Allah yaşatmasın müşteri hizmetleri çok kötü, sorunsuz gidebildiğiniz yere kadar artık. :A

• Güldürdün
Superonline kullanıyorum.Çokta memnun olduğum söylenemez.2 haftada bir kopukluk oluyor.Arıyorum modeme güncelleme atıyorlar 2 hafta daha gidiyor sonra yine aynı sorun.Saçma bir durum çözemedim.Birde üst sokakta oturan arkadaşım süperonlineye geçtiğinden beri ps de online fifa oynayamıyoruz.Sözleşmem bitince değiştirmeyi düşünüyorum.

Kimisi Türk Telekom'dan memnun kimisi benim memnun olmadığım Superonline'dan. Kafam iyice karıştı...
Bildiğim kadarıyla bu internet işleri mahalleden mahalleye , hatta apartmana kadar bile değişkenlik gösteriyor. Sen en iyisi apartmanda oturuyorsan komşularınından fikir al. Kim hangi interneti kullanıyor ve memnun mu değil mi bunları sor. Daha sağlıklı karar verirsin o zaman.

2009 dan beri Türk Telekom kullanıyorum tabi ara ara sıkıntı yaşanmıyor değil ama maalesef hepsinde böyle, müşteri hizmetlerinde hiç problem yaşamadım diyebilirim her aradığımda hemen geri dönüş yapıp sorunu çözdüler 😉

Bildiğim kadarıyla bu internet işleri mahalleden mahalleye , hatta apartmana kadar bile değişkenlik gösteriyor. Sen en iyisi apartmanda oturuyorsan komşularınından fikir al. Kim hangi interneti kullanıyor ve memnun mu değil mi bunları sor. Daha sağlıklı karar verirsin o zaman.
O bile bir çözüm değil benim karşımda oturanlar hiç sorun yaşamazken ben bağlantıda sorun yaşadım ona bakarsan :)

• Beğendim
Reactions: Cervantes