Hangi Dizim Yeniden Başlasın?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Aserat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sizce hangi dizi geri dönsün?

• Aşkın Alfabesi (10 Ekim-27 Aralık 2014)

Oy: 2 16.7%
  • Sevgi Çiçeği (18 Haziran-2 Temmuz 2015)

Oy: 2 16.7%
  • Hiçbiri, bence yeni dizi yaz.

Oy: 8 66.7%

• Kullanılan toplam oy
    12

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
67,637
Puanı
1,061
Sorum başlıktan anlaşılacağı gibi basit. Bildiğiniz gibi bugüne kadar forumda iki ciddi dizi projem oldu. Biri ilk göz ağrım olan Aşkın Alfabesi, diğeri de geçen yaz hevesle başladığım, ama sonrasında devam ettiremediğim Sevgi Çiçeği. @MayısKralı'nın bugün yazdığı mesaj sonrasında eski dizilerimin birkaç bölümüne baktım ve en azından tamamlayıp final yaptırmam gerektiğini anladım. Ben de bu iki diziden hangisinin geri dönmek istediğini soruyorum. Aşkın Alfabesi konusunda biraz daha isteğim var, ama karar size bağlı.

Özellikle eskiden dizilerimi takip eden @Çiğdem- @xemrexxx @Bully @destere @MayısKralı @Tzira @vadikızı @cookies ve @Harunnn60'ın oylarını bekliyorum. :)

Aşkın Alfabesi'ni 3 bölüm ben devam ettirmiştim çok saçma bir yere gitmişti hikaye. :F

Bence Sevgi Çiçeği ama yeni dizi yaz bencede:F

Gözlerim bir şıkkı daha aradı 'hiçbiri' seçeneği de koysaydın sadece. :A Senin senaryolarda senin gibi saçma :A

Senin böyle bir çıkış yapacağını bildiğim için koymadım, iyi ki de koymamışım. Biraz yardımcı ol bana. :A
Ayy sen ne anlarsın be dizi yazmaktan. Öbürleri sanırım kötüymüş ondan bitirmişsin. Yeni şeyler yaz bari şöyle vurdulu kırdılı izleyelim. :A

Yeni dizi derken ne tür bir şeyler olsun? Sırf komedi mi, yoksa diğer iki dizim gibi aşk soslu komedi mi? :A

Hanım Köylü tarzı işte. :A

Y
Ayy sen ne anlarsın be dizi yazmaktan. Öbürleri sanırım kötüymüş ondan bitirmişsin. Yeni şeyler yaz bari şöyle vurdulu kırdılı izleyelim. :A
Yaz dizileri vurdulu kırdılı olmaz bir kere sen anlamıyorsun asıl. :A

Senin 'Yabancı'n gibi ne idüğü belli olmayan bir şey mi olsun yani? :A
Hanım Köylü tarzı işte. :A

Y

Yaz dizileri vurdulu kırdılı olmaz bir kere sen anlamıyorsun asıl. :A
Aslında yine komedi yazmak isterim, ama özgün bir konu bulmam lazım. Yani aşklı bir şey olabilir, ama klişelere de başvurmak istemiyorum. :X

Aslında yine komedi yazmak isterim, ama özgün bir konu bulmam lazım. Yani aşklı bir şey olabilir, ama klişelere de başvurmak istemiyorum. :X
Ben yoğunluktan yazamadım en azından Türkiye'de ilk kez denenmiş bir senaryoyu yansıttım siz kalitesizlere :A Biraz ilham kaynağı olabildiysem ne mutlu :F

Ege dizisi olsunda nasıl bir konusu olursaolsun. :A