Hangi Dizileri Yarıda İzlemeyi Bıraktınız?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
10,082
Puanı
1,061
Hangi Dizileri Yarıda İzlemeyi Bıraktınız?

çok var ama ben sadece bu yılkileri söylim
pis yedili
kuzey güney
hayat devam ediyor bu 3 diziyi izlemeyi bıraktım ama hayata arada bakarım yine diğerlerini hiç izlemiyorum artık

Şu an yayında olanlardan;

Yahşi Cazibe, Çocuklar Duymasın, Acayip Hikayeler...

Yalan Dünya'yı da bıraktım 3-4 haftadır izlemiyorum ama yeniden devam edeceğim. :)

Muhteşem Yüzyıl,Yahşi Cazibe,Geniş Aile,Kuzey Ve Güney bunlar artık belli bir süre sonra bıraktım .Kuzey Güneyi 3.bölümde bıraktım :D.Muhteşem Yüzyılı Mustafanın gelmesiyle bıraktım :D.Yahşi Cazibenin neredese 2.sezonuna hiç bakmadım.Geniş Ailede senaryo bozulmaya başladı onuda 2.sezonun başlarında bıraktım :D.Şimdi 3 sıkı dizi takip ediyorum Vadi,Suskunlar,Kanıt

Tüm dizileri izlemeyi bıraktım. Sadece nadiren can sıkıntısından bakarsam 15 dk bakar kapatırım :)
Yabancı dizileri izliyorum genelde :)

Geniş Aile 2.Sezonda Bıraktım.
Vadiyi son 2 sezonunu pek izlemedim ama arada baktım yine.
Yahşi Cazibe bu sezonu hiç izlemedim.

Fatmagül'ün Suçu Ne?
Adını Feriha Koydum
Hayat Devam Ediyor
Suskunlar

Fatmagül'ün ilk bölümünü izledim zirvede başlayıp zirvede bıraktım :D :d

Küçük Sırlar'ı Kanal D'deyken hep izledim ama Star'da denk gelmedi :D

Öyle Bir Geçer Zaman Ki , Pis Yedili , Evlerden Biri , Uçurum , Son Yaz , Kuzey Güney (ilk 4-5 bölüm youtubedan izlemiştim ama bıraktım) , Suskunlar (ilk 2-3 bölüm youtubedan izlemiştim ama bıraktım) , Keşanlı Ali Destanı , Hayat Devam Ediyor , Güz Gülleri (çok izlerdim ama kaçırdım) , Veda , Bizim Yenge , Nuri , Annem Uyurken , Hayatımın Rolü , İşler Güçler , Koyu Kırmızı , Sudan Bıkmış Balıklar , Krem , Al Yazmalım ve 2 Yaka 1 İsmail

Show Tv ; 2
Kanal D ; 7
Star Tv ; 5
ATV ; 6
Samanyolu Tv ; 1

Toplamda 21 dizi bırakmışım