Yok yerli diziler için sordum. Yabancıların ayrı bölümü yok.Yabancı ya da yerli farketmiyor sanirim
aa eskiden walking deadın vardı diye hatırlıyorum eğer yine karıştırmıyorsam @Harunnn60Yok yerli diziler için sordum. Yabancıların ayrı bölümü yok.
Fragman konuları açılıyordu da alt bölümü olduğunu hatırlamıyorum.aa eskiden walking deadın vardı diye hatırlıyorum eğer yine karıştırmıyorsam @Harunnn60
Forumu olan tek yabancı dizi walking deadtı sanırım öyle değilmi @Harunnn60Fragman konuları açılıyordu da alt bölümü olduğunu hatırlamıyorum.
Sen izlediklerini yazsana ablacım Walking Dead nerden çıktı özledin galiba.Forumu olan tek yabancı dizi walking deadtı sanırım öyle değilmi @Harunnn60
ama şimdi uçmuş tabi cnm
onunda bölümü çıktı izledik ama senin dizilerden haberin yok bu aralarSen izlediklerini yazsana ablacım Walking Dead nerden çıktı özledin galiba.
Onun daha gerisindeyim zaten geçen sezonda kaldım. :Sonunda bölümü çıktı izledik ama senin dizilerden haberin yok bu aralar
aaa sen geçens ezonu bitirmedinmi sana site vermiştim galiba 😱😱😱Onun daha gerisindeyim zaten geçen sezonda kaldım. :S
@Billy Kane de 10 saattir konuda şimdi düşünüyordur başlayıp başlayıp bırakıyorum hangi diziyi izliyordum.
O site yer imlerinde kayıtlı da izleyecek vaktim yok.aaa sen geçens ezonu bitirmedinmi sana site vermiştim galiba 😱😱😱
sakın bu @Billy Kane in ağzıyla konu falan açma cnm sen konuyu açarsın ben bunu bırakmıştım der
GOT ile TWD için özel bir bölüm vardı evet. Kim uçurdu orayı.Forumu olan tek yabancı dizi walking deadtı sanırım öyle değilmi @Harunnn60
ama şimdi uçmuş tabi cnm
Geçen sezonu izlemedi şimdi gelmiş bu sezonu yorumluyorO site yer imlerinde kayıtlı da izleyecek vaktim yok.
Bugün Diriliş’i izliyordu bakalım bu sezon kaç kez bırakıp başlayacak.
taht oyunlarını hatırlamıyorum ben sade twd vardı sanırım hatta bölüm yorumlarını neden açmıyoruz diyorduk oradan yerli dizi gibiGOT ile TWD için özel bir bölüm vardı evet. Kim uçurdu orayı.