Hangi Diziler Gelecek Sezonu Garantiler ?

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,748
Puanı
860
Arkadaşlar biliyorsunuz ki bu yazda daha önceki senelerdeki gibi birçok yeni dizi başlayacak . Peki size göre bu dizilerden hangileri reyting bakımından kanalını mutlu edip gelecek sezonda devam etme biletini kazanır ? Bu yaz başlayacak olan diziler şöyle : Kötü Yol ,Evlerden Biri ,Annem Uyurken ,Dedemin Dolabı , Aşkın Halleri,İşler Güçler,İbret-i Ailem,Hayatımın Rolü,Küçük Hesaplar,Sudan Çıkmış Balıklar , Çıplak Gerçek ... daha varsa söyleyin ekleyeyim :)

Son düzenleme:
Dedemin Dolabı , Aşkın Halleri, Bir Aşk Hikayesi bunlar tutar, FOX'u mutlu eder! :D
Annem Uyurken zaten kesin tutar.
İşler Güçler ve İbret-i Alem tutmaz.
Hayatımın Rolü %3,50 alır en fazla :D
Küçük Hesaplar zaten saymıyorum bile :D
Sudan Çıkmış Balıklar oyuncu kadrosu cidden kötü, tutmaz :D

- - - Ekleme - - -

Çıplak Gerçek iddialı bir diziye benziyor, halka bağlı :) onun hakkında birşey diyemem :D

- - - Ekleme - - -

Kötü Yol %5,00 alır,

- - - Ekleme - - -

Evlerden biri zaten tutmaz :D

hayatımın rolü tutar birincilik zor
işler güçler tutar 1.cilik hayal
sudan çıkmıs baklıklar 1.cilik yüksek ihtimal

ve küçük hesaplar tutar benzemez kimse sana ab 5 falan alio onun gaziyla 4.30 falan alıcak

sebebleri

sudan çıkmıs balıklar bir focus film yapiyor 2 oglu oynicakmis :))))) tutma ihtimali çok yüksek focus film bu unutma beni deniz yıldızı bez bebek :))beni affet falan filan tutma sansi yüksek

Çıplak gerçek tutar 45 dakikalık prime dizisi ilk tutarsa yeni dizilerin önü açılır

dedebin dolabi foxta tutar ama lale devri oranlari almasi imkansız..

Kötü yol gold film üstlenecek ilk bas tutar sonra düser ayni iffet deki gibi senaryo biter

Bence Annem Uyurken , Kötü Yol, İşler Güçler , Evlerden Biri, Hayatımın Rolü ,Aşkın Halleri birde saati dolayısıyla Küçük Hesaplar :)

Star'dakilerin hiçbiri tutmaz. Bunu kötülemek için söylemiyorum. Sadece yer doldurmak için yapılmış, özensiz diziler. Belki Çıplak Gerçek tutabilir.

Kanal D'de Annem Uyurken başlarda iyi oranlar alır ama sonrasını kestiremiyorum.

Kötü Yol tutar gibi görünüyor.

Fox'unkileri de kestiremiyorum. Bez Bebek dizisini tutturan bir kanal Dedemin Dolabı'nı da tutturabilir. :)

Son düzenleme:
annem uyurken ve kötü yol hariç hiçbiri gelecek sezona giremez. girse bile ilk 20de olunca sevinir