Noğğ gud boy noğğ kapı gibin kara ekmek var kanaldaATV yeni sezonda ne yapacak acaba. Kanalın Karadayı dışında iyi giden dizisi yok, zaten o da 6+ ile ortalama gidiyor. Şu an en zor durumda olan kanal bence.
O dizi bizim forumda çok seviliyor ama reytingleri çok iyi değil ki. Max 4 alıyor.Noğğ gud boy noğğ kapı gibin kara ekmek var kanalda
atv nin ikinci dizisi işte daha nolsunO dizi bizim forumda çok seviliyor ama reytingleri çok iyi değil ki. Max 4 alıyor.
#21 mesajda kanalın ortalamasını değil TV ortalamasını kastetdiğim belli, fazla yoruma gerek yok.atv nin ikinci dizisi işte daha nolsun
devam etmesi için tv ortalamasına ngerek yok kanal ortalamasına uysun yeter#21 mesajda kanalın ortalamasını değil TV ortalamasını kastetdiğim belli, fazla yoruma gerek yok.
#21 mesajda kanalın ortalamasını değil TV ortalamasını kastetdiğim belli, fazla yoruma gerek yok.
Emre hakli gud boy ahmetciğum sanki atvde her dizi 6-7 aliyide yani bu dizi seneyede devam eder hatta bedel bile edebilirdevam etmesi için tv ortalamasına ngerek yok kanal ortalamasına uysun yeter
Bu kadar komik olan ne? Söyle biz de gülelim.devam etmesi için tv ortalamasına ngerek yok kanal ortalamasına uysun yeter
ben hepBu kadar komik olan ne? Söyle biz de gülelim.
Ben mesajımda kanalın genel durumundan bahsettim, konuyu sadece Kara Ekmek'in devam edip etmemesi ile ne alaksı var. Mesajı oku sonra yeniden yorum yap bence.
Seni biliyorum zaten sorun değil, sadece cidden komik birşey mi var diye merak ettim.ben hepkoyarım mesajlaramesajını gördüm zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?