Hangi Diziler Ekrana Veda Edecek?

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,202
Puanı
1,059

Yazın yaklaşmasıyla birlikte televizyonlarda yayınlanan bazı diziler ekrana veda etmeye hazırlanıyor. Posta Gazetesi'nden Mesut Yar, sezon sonu ekranlara veda edecek olan dizileri köşesinde sıraladı.

Buna göre gelecek sezona aramızdan ayrılacak olan diziler “Karadayı”, “Kara Para Aşk”, “Şeref Meselesi”, “Beş Kardeş”, “Kara Ekmek”, “Bedel”, “Beyaz Yalan”, “Serçe Sarayı”, “Kardeş Payı” ve “Medcezir''.

Kalanlar ise “Seksenler”, “Zengin Kız Fakir Oğlan”, “Filinta”, “Arka Sokaklar”, “Yılanların Öcü”, “Kiraz Mevsimi”, “Güzel Köylü”, “Kara Kutu”, “Güllerin Savaşı” şeklinde sıralanıyor.

Banko gördüğü diziler ise; Diriliş Ertuğrul”, “Paramparça”, “Poyraz Karayel”, “Kocamın Ailesi”, “Kertenkele”, “Aşk Yeniden”, “Maral: En Güzel Hikayem”, “Sungurlar”, “Nizama Adanmış Ruhlar”, “Küçük Gelin”, “Beni Affet” ve “Alın Yazım”.

Aaaa serce sarayi nasil biter .tühh tamda mert bir dizide oynamisti 🙁🙁

atv dizi kalmayacak yani macun gibi eğlence kanalı mı olacaklar
) bence kara ekmek bitmez
bedel de en azından yeni sezonda 3-4 bölüm denenir bugünün saraylısı gibi

şeref meselesi çok da kötü dğeil survivor olamdan ama orjinal hikaye bitmiş bitmesi iyi olur

kara kutu bu durumda kalacaksa helal oslun kanal d ye
)

zkfo artı kbitmeli illa 1 reytinge düeşcek suyu çıkacak öyle bitecek diğer birol güven dizileri gibi

Tahmin yapmış ve kendisine göre bitecek ve bitmeyecekleri sıralamış zaten, kesin olan bir şey yok.

Kara Ekmek bu reytingler ile hayatta bitmez, Kara Kutu da kesinlikle devam etmez. Güllerin Savaşı'nın biteceği de daha önce açıklanmıştı zaten.

doğruluğu bir yana listede eksik var

Kara ekmek bitmez.Kanali idare ediyor bu reytingler
Karadayima cok zor veda edecegim

Tahmin yürütmüs ama bana göre Kara Ekmek bitmez. Kardes Payi'nin bitmesi tam bir fiyasko diyebiliriz.

Kara Kutu ve Güllerin Savasi bitmeyecek miydi, öyle bir haber okumustum sanki?

Kertenkele ve Maral'in devam etmesi bence muamma.

Kara Ekmek harici hepsi biter.Atv'nin elinde ne kaldı? MOY yazınyayınlanırsa belki sezona girebilir.

hhahaha aklın yolu bir cnm kara ekmek biticek demedimmi ben sana dün söylemiştim sanırım

Kara Ekmek'i gelecek sezonda da göreceğiz gibime geliyor.
Ancak 4-5 reytingdeki dizileri bitiren Kanal D'nin de Kara Kutu'yu bitirmemesi saçma. -,- Bitecektir.

Neye dayanarak Kara Ekmek biter demis? Reytinglere baksaydi keske yazisini hazirlarken!

Kara Kutu bu reytinglerle nasıl devam eder, orasını bilemiyorum.
Haftaya final yapar ve biter o dizi.

Neye dayanarak Kara Ekmek biter demis? Reytinglere baksaydi keske yazisini hazirlarken!
Kara Ekmek'i gelecek sezonda da göreceğiz gibime geliyor.
Ancak 4-5 reytingdeki dizileri bitiren Kanal D'nin de Kara Kutu'yu bitirmemesi saçma. -,- Bitecektir.
hhahaha aklın yolu bir cnm kara ekmek biticek demedimmi ben sana dün söylemiştim sanırım
ayol nereye bitiyor atv de dizi kalmıcak o zaman konuya bak acun gibi bir yarışma bulup haftada 5 gün yayınlarlar
Şaşırmış bu adam ,Tabii ki Kara Ekmek bitmez..
@Çiğdem- sen de boşuna heveslenme bitmez [HASHTAG]#Assiye[/HASHTAG]