Hangi Dizi, Yılbaşı İçin 130 Dakikalık Özel Bölüm Çekti?

darksaal

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
3,582
Puanı
910
ATV'nin sevilen dizisi Yahşi Cazibe'nin yılbaşı özel bölümü için çekimler sürüyor.

Dizinin başrol oyuncusu Hakan Yılmaz ise, sinema filminden bile uzun olacak yılbaşı özel bölümünün çekimleri için nasıl çalıştıklarını anlattı.

Hakan Yılmaz twitter adresinden gönderdiği mesajda, 130 dakikalık yılbaşı bölümü çektikleri ve sabaha karşı setten ayrıldıklarını söyleyerek, "130 dk. yilbasi bolumumu olur kardesim.!! Olursa setten bu saatte cikarsin iste.! Ayarim bozulmaya basladi ufak ufak.!" dedi.

9E7_hakan-yilmaz-twitter.jpg

ATV'nin elinde bol bol komedi dizisi var zaten. Yahşi Cazibe'yi niye sıkıştırmışlar ki bu kadar ? Büyük ihtimal Çocuklar Duymasın'ın da özel bölümü olur...

ATV'nin elinde bol bol komedi dizisi var zaten. Yahşi Cazibe'yi niye sıkıştırmışlar ki bu kadar ? Büyük ihtimal Çocuklar Duymasın'ın da özel bölümü olur...

yahşi cazibeden çocuklar duymasına vakit kalacağını hiç sanmıyorum... :D

Dediğim oldu ben demiştim Pt-2 'de Yahşi Cazibe geçen seneki gibi 9 reyting alırsa süpriz olur ama çokda olmaz benim için:D

Yahşi Cazibe için fazla abartılmış. Aslında merak ettim yılbaşı için bu kadar abartmalarının sebebi ne, nasıl bu kadar sürmüş ve bakalım abarttıklarına değecekmi...

Yahşi Cazibe için fazla abartılmış. Aslında merak ettim yılbaşı için bu kadar abartmalarının sebebi ne, nasıl bu kadar sürmüş ve bakalım abarttıklarına değecekmi...

bncede ya insanı komediden soğutcaklarr... zaten yahşi cazibenin normal bölüm süreleri bile bana gre kısaltılmalı.. komedi dediğin kısa ve öz olmalıdır zaten bazı replikler çok uzuyo... diziye kötü demiyorum.. ama replikler bazen çok sıkıcı olabiliyo özellikle hakan cazbe sahnelerinde..

Yahşi Cazibeden 7 reyting bekliyorum ama zor belkide diziyi bu kadar sevmemden dolayı bu kadar reyting bekliyorum :)

Her yılbaşı olduğu gibi komedi dizilerini, programlarını göreceğiz :)

Bence bu senenin galibi Çok Güzel Hareketler bunlar olacak :) Çünkü program uzun süre yeni bölüm olarak yayınlanmıyordu :) Özlenmiştir diye tahmin ediyorum :)