Hangi Dizi MNS'de Daha Çok İzlenir?

o da bir bakış açısı tabi
ama sen parlak oğlanlar olmadan da yapamazsın

Shr ölçeği dayanmaz ona, sonuçta 3 yapımın tesiri var. Adamı yıkar

ben bu share olayını tamda anlamış değilim

bir diznin bazı bölümleri nasıl fazla izlenir bir diziyi açarsın sonuna kadar izlersin eğer sevdiğin bir diziyse ben zappoş yapanları tam anlayamadım ?

ben bu share olayını tamda anlamış değilim

bir diznin bazı bölümleri nasıl fazla izlenir bir diziyi açarsın sonuna kadar izlersin eğer sevdiğin bir diziyse ben zappoş yapanları tam anlayamadım ?
Ama eğer iki farklı dizide aynı anda yayın yapıyosa ve ayni güzellikte sıcak kanlı
meleklere sahipse iki dizi aradında mekik dokuyabiliyosun.
işte o gidip gelme koşuşturması shr oluyor heralde

Ama eğer iki farklı dizide aynı anda yayın yapıyosa ve ayni güzellikte sıcak kanlı
meleklere sahipse iki dizi aradında mekik dokuyabiliyosun.
işte o gidip gelme koşuşturması shr oluyor heralde

iki dizi aynı anda yayın yapıyorsa ve ben reklam koşturmacasında her ikisine yetişmek için bir ona bir buna gidip gelirsem iki dizidende hiçbişey anlamıyorum konuya bile adapte olmakta güçlük çekerim öyle bir durumda iki dizinin heyecanı farklıdır temposu farklıdır sadece bir tek diziyi o gün izlerim diğer sevdiğim diziyi ertesi güne bırakırım ya tekrardan yada netten takip ederim ..

onun için share dedikleri şey benim gibi izleyiciler için çok gereksiz bir ayrıntı olurdu
)

İkiside çok güzel ve teki seni o an kesmiyorsa ne olcak peki destere?

İkiside çok güzel ve teki seni o an kesmiyorsa ne olcak peki destere?

))

o tarz bişey olmaz?... dedim ya, ikisine aynı anda yetişmek istersem ikisi heba olur onun için hep birinden birini sona bırakmak lazım

önce izlediğim dizi dahamı kıymetli dersen bu durumdan duruma değişiyor, bazen insan daha az sevdiği yemeği önce bitirip en sevdiğini tadını çıkara çıkara izlemek için sonraya bırakabiliyor

İlla zevkini çıkara çıkara yiycen
bazen öyle haller oluyo ki, her ikisinin tadına bakıyım derken bi bakmışsınpestilin çıkmış oluyor
en azından bende bazen öyle

İlla zevkini çıkara çıkara yiycen
bazen öyle haller oluyo ki, her ikisinin tadına bakıyım derken bi bakmışsınpestilin çıkmış oluyor
en azından bende bazen öyle

zaten bizim türk dizileri gibi 3 saatlik dizilerden, günde iki tane asla izleyemem ne zamanım nede kapasitem buna elverişli
)

zaten bizim türk dizileri gibi 3 saatlik dizilerden, günde iki tane asla izleyemem ne zamanım nede kapasitem buna elverişli
)
Zaten onu beceren çıkmadı henüz ülkede.
son şu karagülünde bitiş saatine baktıktan sonra ömürü billah da çıkmaz.