Hangi Davranışınızı Engelleyemezsiniz?

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
63,748
Puanı
1,061
Evet gençler sorumuz basit. Belli davranışlara sahibiz bunların bazıları iyi bazıları kötüdür. Ee haliyle de sorumuz kötü üzerine. Hangi kötü davranisinizi ya da sevmediğiniz davranışı yapmayı engelleyemiyorsunuz?

Çok çabuk sinirlenirim.Sinirim hemen geçer.Saman alevi gibidir.Abartısız söylüyorum bazen 1 dakika içinde pişman olur sinirlenip kırdığım kişiden özür dilerim.

Çok çikolata yerim, yememem gerekiyor ama engel olamıyorum.

Samimi arkadaşların arasındayken biraz fazla konuşuyorum.
Aslında fazla değil, ama benim standartlarıma göre fazla.

Rakı içiyorum birgün böbrekleri çürütürüm diye korkuyorum neyse atın ölümü arpadan olsun.

Çok iyi niyetliyim ama çabuk kızar çabuk sonerim.

uygunsuz zamanlarda refleks olarak bazı uzuvlarımın benden bağımsız harekete geçmesini engellemek isterdim

Hırsım çabuk söner duygularım genelde anlıktır onu sevmem.
Çokkonuşan biri olduğumu söylerler genelde sevilir çok konuşmam ama bazen içine ediyorum o kötü.

yardımsever olmam belki iyi birşey ama çok başımı ağrıtıyor özellikle para isteyen arkadaşlarıma eğer param varsa yok diyemiyorum ailemden kaç defa fırça yedim en son 300 istemişti bir arkadaşım babam vermem diyince ben dururmuyum yine dayanamadım kendi banka hesabımda az braz biriktirmiş olduğum braz param vardı kendim verdim kaç ay geçti üzerinden geri vermedi yani alamadım annem hala unutmadı ara sıra çekiyor kulaklarımı

300 lira çok samimi olmadığın bir arkadaşın ise verilmez.

Yolda kulaklığımı kulağıma taktığımda söylemeden yürüyemem yolda mesela bunu da engellemek çok güç. Herkes bana bakar ama sıkıntı değil alıştım artık

Her hangi bir yerde her hangi bir kişiye yapılan haksızlık karşısında sessiz kalmayı,sinirlenmemeyi engelleyemiyorum.

300 lira çok samimi olmadığın bir arkadaşın ise verilmez.
çok samimi bir arkadaşım tabikide oyüzden verdim belki oda buna güvenerek oyalıyor beni haliyle birşey diyemiyorum çok samimi olmasam yolardıms açını ama haliyle buna birşey diyemiyorum 🙂🙂