Evet gençler sorumuz basit. Belli davranışlara sahibiz bunların bazıları iyi bazıları kötüdür. Ee haliyle de sorumuz kötü üzerine. Hangi kötü davranisinizi ya da sevmediğiniz davranışı yapmayı engelleyemiyorsunuz?
Davranış diyormuş, neyse bu da olur.Çok çikolata yerim, yememem gerekiyor ama engel olamıyorum.
uygunsuz zamanlarda refleks olarak bazı uzuvlarımın benden bağımsız harekete geçmesini engellemek isterdimEvet gençler sorumuz basit. Belli davranışlara sahibiz bunların bazıları iyi bazıları kötüdür. Ee haliyle de sorumuz kötü üzerine. Hangi kötü davranisinizi ya da sevmediğiniz davranışı yapmayı engelleyemiyorsunuz?
hep tikten oluyor hep tikuygunsuz zamanlarda refleks olarak bazı uzuvlarımın benden bağımsız harekete geçmesini engellemek isterdim
aynen insanın tiki sakar olmasın insanı rezil ediyorhep tikten oluyor hep tik
300 lira çok samimi olmadığın bir arkadaşın ise verilmez.yardımsever olmam belki iyi birşey ama çok başımı ağrıtıyor özellikle para isteyen arkadaşlarıma eğer param varsa yok diyemiyorum ailemden kaç defa fırça yedim en son 300 istemişti bir arkadaşım babam vermem diyince ben dururmuyum yine dayanamadım kendi banka hesabımda az braz biriktirmiş olduğum braz param vardı kendim verdim kaç ay geçti üzerinden geri vermedi yani alamadım annem hala unutmadı ara sıra çekiyor kulaklarımı
çok samimi bir arkadaşım tabikide oyüzden verdim belki oda buna güvenerek oyalıyor beni haliyle birşey diyemiyorum çok samimi olmasam yolardıms açını ama haliyle buna birşey diyemiyorum 🙂🙂300 lira çok samimi olmadığın bir arkadaşın ise verilmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?