Hangi Döner Daha İyi ? | Soslu vs Sossuz

Hangi Döner Daha İyi ?

• Soslu

• Sossuz

• Fark etmez. Karnım doysun yeter.

• Döner sevmiyorum.

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Gerekli24

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
13,287
Puanı
710
Son zamanlarda Hatay usulü soslu dönerlerin hayatımıza girmesi ile soslu dönerler yaygınlaştı. Bazı kişiler bu yeni soslu dönerleri severken bazı insanlar eski sossuz dönerleri sevmekte sayılarının azalmasına üzülmektedir. Peki sizin tercihiniz hangisi ?

1759000085966.jpeg
1759000159013.jpeg

Farketmezi işaretledim.
Bizim burda soslusu yaygındır ve ben buna alışığım ama Tr’de ekmek arası döneri baya severim. Onlar sossuz oluyorlar. Onu da severek yediğim için farketmezi işaretledim. İçindeki domates sos işlevi görüyor.

Farketmezi işaretledim.
Bizim burda soslusu yaygındır ve ben buna alışığım ama Tr’de ekmek arası döneri baya severim. Onlar sossuz oluyorlar. Onu da severek yediğim için farketmezi işaretledim. İçindeki domates sos işlevi görüyor.
Türkiyede son zamanlarda soslu dönerler çok ben Eskişehirde sossuz döner zor buluyorum maalesef. Bursa'da öyle değil ama. Bir de sosu bazen kötü tadı maske için çok koyuyorlar. Bazen bildiğin çorba.

Türkiyede son zamanlarda soslu dönerler çok ben Eskişehirde sossuz döner zor buluyorum maalesef. Bursa'da öyle değil ama. Bir de sosu bazen kötü tadı maske için çok koyuyorlar. Bazen bildiğin çorba.
Bizde sos yanında verilir isteğe göre.
Ankara’da gittiğim mekanlarda soslusuna denk gelmeler. Türkiye sosu bizimkinden farklıda olabilir.

Bizde sos yanında verilir isteğe göre.
Ankara’da gittiğim mekanlarda soslusuna denk gelmeler. Türkiye sosu bizimkinden farklıda olabilir.
Yani soslu satan yere de belki sossuz desen verebilir ama garipser işletmeye göre değişir sos işi kimi iyi yapıyor kimi kötü kimi çorba gibi koyar kimi o kadar koymaz. Ama eskiye nazaran soslu satanlarda artış var.

• Beğendim
Reactions: Dosi
Her türlü yerim ama soslu ve lavaş ekmek tavuk döner favorim. :D

Döner haftada en az 2 kez yerim. Günde en az 2 kez duş alırım. Şimdi ben duşumu yoksa döneri mi daha çok seviyorum? :)

• Güldürdün
Reactions: Gerekli24
Her türlü yerim ama soslu ve lavaş ekmek tavuk döner favorim. :D

Döner haftada en az 2 kez yerim. Günde en az 2 kez duş alırım. Şimdi ben duşumu yoksa döneri mi daha çok seviyorum? :)
Yazları tavuktan uzak dur Endonezya tavuğu yemediysen özellikle acılı tavuk dönerden @RüzgarGülü
------

Endonezya tavuğundansa döner daha iyidir döner Endonezya’da varsa orada yenilmez Çünkü adamların tavuğu bu
1759480024380.jpeg

Bundan tropikal meyve soslu döner yapıyorlar İrlanda’dayken araştırdım @cokiyitvci

• Güldürdün
Reactions: Gerekli24
Bence soslu sossuz her türlü güzelde ekmek arası döneri hiç bir şeye değişmem.