Hangi Ünlü Güzel Onlara Eşlik Edecek?

Mylasa

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
39
Puanı
160
Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ Aşk-ı Memnu dizisinden sonra ekranlara veda etmiş ve kendi köşesine çekilmişti. İddialara göre yakışıklı oyuncu iddialı bir yapımla tekrar dizi severlerle buluşuyor. Henüz kanalı belli olmayan projede yakışıklı oyuncuya Aşk Tesadüfleri Sever filmiyle beğeni toplayan Mehmet Günsur eşlik edecekmiş. Kadın oyuncu olarak da Pelin Karahan'ın düşünüldüğü de kulağa gelen söylentiler arasında yer alıyor. Başarılı dizileriyle adından sıkça söz ettiren Ay Yapım bu projeyle yine hedefi tam 12'de vuracağa benziyor.

Pelin Karahan bence birkaç sezon uzak kalsın ekranlardan. Aslı ile bütünleşti adeta. İzleyici yadırgayacaktır başka bir projede...

Pelin Karahan bence birkaç sezon uzak kalsın ekranlardan. Aslı ile bütünleşti adeta. İzleyici yadırgayacaktır başka bir projede...

Haklısın ama onun da seyirci kitlesi geniş, onu alırlarsa bu dizi gençlik dizisi tadında olur herhalde, gençler arasında patlar... İyi mi, kötü mü bilemedim...

Pelin Karahan'ın seyirci kitlesi geniş ama Kavak Yelleri'nin çok uzaması ve saçmalaması nedeniyle ondan nefret eden de geniş bir kitle oluşmuştur bence

Pelin Karahan bu diziye girerse ben büyük ihtimal izlemem, tamam güzel kiz iyi oynuyor ama zaten kac sezondur görüyoruz Kavak Yelleri'nde, gelecek sezon'da yine ekranlarda olursa ben sevinmem, mesela Yasemin Ergene olabilir onun hayran kitlesi cok veya Naz Elmas / Selin Demiratar'da olabilir..

Mehmet Günsur ve Pelin Karahan aynı yapımda olamaz, olmamalı.

Yasemin Ergene iyi olur bence...

Selin Demiratar'a Şüphe faciasından sonra iyi dizi teklifi geleceğini sanmıyorum.

Pelin Karahan'ı almaları en büyük hataları olur. İlk 2 sezon ''Aslı'' karakteriyle çok sevildi ama diğer 2 sezon çok çabuk nefret edilmeye başlandı. O minimum 2 sene beklemeli.

Yasemin Ergene çok başarılı bir oyuncu değil bence. Selin Demiratar' sa kesinlikle olmamalı. Eski dizileriyle çok özdeşleşmiş bence, kendisinden bahsedince aklıma eski rolleri geliyor. Sevmediğim bir oyuncu zaten. Bence yeteneğine inanılan ama çokta popüler olmamış bir isim seçsinler, zaten bu diziden sonra çok ünlenecek.

Belçim Erdoğan oynamaz mı ? mehmet günsürlede iyi 2li olmuşlardı

İzleyici çok istese de olmaz bence o iş yeniden. Ama olursa iyi olur bence de...

Melis Birkan da düşünülebilir bence...

Muhteşem Yüzyıl hızlı ilerleseydi Nur Fettahoğlu yani Mahidevran olabilirdi ama dizideki rolü devam ediyor.

Nur Fettahoğlu ile Kıvanç Tatlıtuğ aynı dizide çok da hoş olmazdı bence.

Melis Birkan'ın boyu o kadar uzun muydu yahu

Yesim Büber'de olabilir bence veya Azra Akin'da olabilir, Kivanc ve Azra'yi ayni dizide görmek benim hosuma gider

Veya onlar olmasa Burcin Terzioglu'da olabilir...