Hande Yener'den "Bir Bela"ya Klip

Forumdash

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
40,355
Puanı
1,060
Kraliçe albümünün ilk çıkış parçası olarak "Hasta"yı seçmiş ve bu parçayı kliplendirmişti.Babasının vefatindan dolayı yeni albüm tanıtımlarina ara veren sanatçı uzun sessizliğini Beyaz Show'da bozdu ve albümünün ikinci klibi için "Bir Bela" şarkısının kliplendirileceğinin müjdesini verdi.

Hande Yener geçenlerde attiği tweet ile klibin sahnelerinden birini fotograf olarak paylaştiği.Klipte sanatçiya Brazilyalı erkek model "Victor Brandt de Querioz" eşlik edecek."Bir Bela" klibinin sanat yönetmenliğini Kemal Doğulu üstlenirken klibin yönetmen ise Kuilay Kasap olacak.

Fena şarkı değil ama Hande Yener'e antipati ile bakıyorum uzun zamandır şarkısı ne kadar iyi olursa olsun sevemiyorum.

Evet sanırım o zamandan beri.

Zaten hayranlarının çoğunu o dönemlerde kaybetti ve hala her albüm çıkışında "o eski günlere" dönecek mi dedirtiyor
Apayrı ve Aşk Kadın Ruhundan Anlamıyor hayranların çoğu (ben dahil) bu albümler gibi bi albüm yapsa diyor

Şarkı olarak yine fena değil ama bana tavrı, davranışları itici geliyor. Belki Sinan Akçıl ile çok fazla anılmasından ondaki iticilik bulaşmıştır.