Hande Yener: Tarkan Benim Rakibim Değilsin!

S.G.A.T.

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
10,058
Puanı
1,061
Müzik dünyasının en önemli isimlerinden Hande Yener Kanal D`den Tarkan`la ilgili sorular gelince açtı ağzını yumdu gözünü!

Hande Yener`in açıklamaları şöyle: "Tarkan`cım kusura bakma. 12 trilyonluk reklamla albüm bu kadar satıyor. Aynı şartlarda yarışmadığımız için seni rakip olarak görmüyorum. Ben Tarkan`ım reklama ihtiyacım yok diyebilirdin."

Megastar`ın TBMM`de konuşulan `Zeytin ağaçlarını kesmeyin` çağrısına da değinen Yener Tarkan`a yine albüm reklamü üzerinden göndermede bulundu: "Hani diyordu ya zeytin ağaçlarını kesmeyin diye. 12 trilyona zeytin ormanı yaptırabilirdi."

Ünlü şarkıcı son olarak: "Bize o kadar bütçe şirketten ayrılmaz. Bana 12 trilyon ayrılsa da reklama yatırmazdım" diyerek eleştiri bombardımanını sonlandırdı.

Son düzenleme:
Hande yeneri anlamadım he hem rakibim değil diyor hemde demete laf atıp korkak değilim diyo nasıl birşey bu

Bu albümde eskisinden çok daha fazla üstüne gelmeye başladılar. Düşüş mü bekliyorlar her defasında ne acaba dertleri. Orman yapmak Tarkan`ın değil hükumetin işi. Adam sadece çağrıda bulunmuş. Bu nasıl bir mantık.
Tarkan Megastar. En büyüğü. Tabi ki en fazla parayı da o harcayacak. Asıl `Ben Tarkan`ım benim ihtiyacım yok` deyip daha çok parayı cebe indirirse en iyi olmaktan çıkar. Kalite için para da gerekli. Tarkan işinin her alanında en iyisini yapmaya çalışıyor.

Demet gibi patavatsız değil en azından mantıklı konuşuyor.
ayrıca Demet Hande kıyslamasına girmeyin artık en güzel şarkılar Demette olsun ses olmadıktan sonra ne yazar.

Tarkanımız izlenme rakamlarıyla gerekli cevabı veriyor başka söze gerek yok

Kendini kraliçe sananlar da PATATES yesin

Demet gibi patavatsız değil en azından mantıklı konuşuyor.
ayrıca Demet Hande kıyslamasına girmeyin artık en güzel şarkılar Demette olsun ses olmadıktan sonra ne yazar.

Daha bi kaç hafta önce Rakipsiz albüm kapağı profil resmindi dönek misin biraz

aaa @Forumdash
hande diyorki korkan ben değilim tam aksine geçen yıl albümü çıkarmayan erteleyen tarkan benden o kaçtı diyor handenin iddiası geçen yıl tarkan mor albümü yüzünden albümü çıkarmaya korkmuş

cuppa tepki çekince albümü erteledi tarkan çünkü albümün normalde çıkış parçası yolla değil cuppaydı yolla belkide albümde hiç yoktu sonradan eklendi bilmiyorum ama cuppa rezaletinden geçen yaz albüm gelmedi bu yılda albüme almamış zaten handenin benden korktuda albümü çıkaramadı sözüne takıldım ben diğer sözleri önemli değil
büyük bir kıskanclık seziyorum hande normal bir akıl sağlığıyla konuşmamış sinandan daha saçmalamış içmiş olabilir

Hande'm mükelle ötesi konuşmuş. Bu haberleri forumdaki tek müzik cadolozu @Çiğdem- ile konuşmuştum
gündemi geriden takip etmeyin pls. Videosu da var. HANDE'nin yolla şarkısına verdiği yorumu da görün

Sana geçen gece de dedim cuppa kötü oldugu zaman Hande sahip çıkmıştı
Tarkan yiyorsa o röp'ü de paylaşsayöış. Hatta anti-Hande fanları da o röp'e de cevap versinler...

siz hepiniz Hande TEK

Tarkan 1 kere tarz değişikliğiyapmişken Hande yaptiği tarz değişikliğiyle 3 albüm çıkardi. Sonra gelin konuşalım.

aa vlla tarkan benden korktuda albümü çıkaramadı sözü çıldırmışlıkta son nokta bence ayoll hiç kusura bakma

Hic yakistiramadim Hande Yener'e. Sevmezdim, simdi daha bir itici geldi. Madem iyi bir sey yaptin ne diye laf dalasina giriyorsun?

aa vlla tarkan benden korktuda albümü çıkaramadı sözü çıldırmışlıkta son nokta bence ayoll hiç kusura bakma
O genelleme yaparak konuşuyor orda sadece Tarkan'a demiyor
geçen yıl da Tarkan'la kıyaslama yaptılar. Yoksa Hande de biliyor. Sosyal medyanın dediğine göre "cuppa rezalti" yüzünden ertelediğini

O genelleme yaparak konuşuyor orda sadece Tarkan'a demiyor
geçen yıl da Tarkan'la kıyaslama yaptılar. Yoksa Hande de biliyor. Sosyal medyanın dediğine göre "cuppa rezalti" yüzünden ertelediğini
ayoll adamın yollalı albümü bile çekemeyenler var eğer bu 7 yıllık albümün çıkısı cuppa olsaydı tarkanın kariyeri bitmişti vlla zaten göze alamamış o bile

ayoll adamın yollalı albümü bile çekemeyenler var eğer bu 7 yıllık albümün çıkısı cuppa olsaydı tarkanın kariyeri bitmişti vlla zaten göze alamamış o bile
İşte bunu kimse anlamadan hemen tarkan'a sahip cıkıyor. Geçen sene cuppa'yı hem eleştirip hem de 50milyon yapan yine bizim kendini bilmez türk insanı(forumda da eleştirildi cuppa) Kadın 7 yıl album yapmadan beğenilmemiş ben her yıl albüm yapıyorum onun kadar eleştiri almiyorum diyor. Tarkan beklentiyi yüksek tutup karşşilayamıyınca kadında dalgasını geçiyor.

Tarkan coktan silmiş mi tweeti
söyle söyle sonra sil
@Çiğdem-

Son düzenleme: