Hande Yener - Biri Var

Forumdash

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
40,356
Puanı
1,060
apbs_twimg_com_media_BY_Pw40IUAApZ_2_jpg_large_.jpg

Geçtiğimiz yaz çıkardiği "Ya Ya Ya Ya"single' ile youtube'de rekorlar kıran Hande Yener yepyeni şarkısıyla sevenleriyle buluştu. Önümüzdeki aylarda çıkacak olan yeni albümünün ilk çıkış parçası olarak düşünülen "Biri Var" parçası görücüye çıktı.

Hem dünyada hem de Türkiye'de ücretsiz yasal şarkı dinleme indirme platformu olan "Deezer"ın Türkiye ayağı tanıtım lansmanında sahne alan Hande Yener, Deezer'in ana sayfasında yayınlayarak 180 ülkeye yeni şarkısı tanıtmış oldu.

Sözlerini Berksan'ın yazdiği müzik ve arenjesini Volga Tamoz'e ait olan "Biri Var" şarkısı şimdi sizlerle;

Hande Yener - Biri Var (Volga Tamoz)

Deezer Tanıtım Lansmanı;

Dün akşam final bölümüyle ekranlara gelen Veliah yarişmasında jürilik yapan Hande Yener'in yeni şarkısı "Biri Var" tv'de ilk performansını sergiledi.İşte o görünteler sizlerle;

TV'de ilkkez "Biri Var" Performansı
Veliah Yarişması

Son düzenleme:
İlk yorum benden olsun:X bi "ya ya ya ya" etkisi yaratmadı orta bi şarkı olmuş. Volga'yı zaten başarılı bulmam:T:

hande yener:
1-erol kose + altan çetin + fettah canla 2006yi kadar altin yillarini yaşadi.
2-elektronik muzik yapicam diye , bir sure parasiz kaldi(iş yapamadi) ta 2009a kadar.ama fena karizmayi cizdirdirdi.
3- sonra sinan akçilin her şarkisini soyledi ,2009-2013 ayni nagmeler/muzikler/melodiler
4-2013ortasinda sonunda anladi ve yeniden 2003deki adamlara dondu, yani altan çetin / volga tamoz / fettah can.
5-bu surec hangi kadin şarkicilara yaradi: 2006 demet akalin 2007:bengu/sila/hadise 2008:zinet sali 2009:atiye
6-yarişi kim kazandi : sila
NOTE: şarki iş yapar ,yani bakilir,dinlenir.

hande yener:
1-erol kose + altan çetin + fettah canla 2006yi kadar altin yillarini yaşadi.
2-elektronik muzik yapicam diye , bir sure parasiz kaldi(iş yapamadi) ta 2009a kadar.ama fena karizmayi cizdirdirdi.
3- sonra sinan akçilin her şarkisini soyledi ,2009-2013 ayni nagmeler/muzikler/melodiler
4-2013ortasinda sonunda anladi ve yeniden 2003deki adamlara dondu, yani altan çetin / volga tamoz / fettah can.
5-bu surec hangi kadin şarkicilara yaradi: 2006 demet akalin 2007:bengu/sila/hadise 2008:zinet sali 2009:atiye
6-yarişi kim kazandi : sila
NOTE: şarki iş yapar ,yani bakilir,dinlenir.

Yalnız Hande elektronik müzik hiç yapsaydı ve altın yıllarını yaşamaya devam etseydi bile, Sıla çıkardı ve ispatlardı kendini. Saydığın isimlerle aynı müzik tarzında değil Sıla, slow tarzında. :)

Şarkıyı beğenmedim ilk dinleyişimde.

Volga Tomöz'ün zayıf kaldıgı yönünde yorumlar giderek artacak gibi :X Umarım ilk çıkışı bunla olmaz. Bi süpriz yapıp bu sefer kliple patlama yapar:X

İlk yorum benden olsun:X bi "ya ya ya ya" etkisi yaratmadı orta bi şarkı olmuş. Volga'yı zaten başarılı bulmam:T:

ben bunu daha çok sevdim nedense kulağa daha hoş geliyor..

aslında daha yumuşak seslendirilen parçalar favorimdir tempoyu fazla sevmiyorum:)

Güncelleme: Veliah Yarişmasındaki "Biri Var" performansı video olarak eklendi.