Hande Yener Babasını Kaybetti

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan berkann
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

berkann

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,723
Puanı
1,060
Ünlü şarkıcı Hande Yenerin babası Erol Özyener vefat etti.
Bugün sabah nefes darlığı şikayetiyle Marmaris Devlet Hastenesine kaldırılan Özyener, tedavisi sonrasında hastaneden çıkarken fenalık geçirdi. Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Özyenerin ölüm sebebi ise kalp krizi.

Allah rahmet eylesin

Allah rahmet eylesin, yakınlarına sabır versin.

Hande Yener bu gelişmeye rağmen konserini iptal etmemiş ve bu gece sahne almış. Övülecek profesyonellik mi yoksa eleştirilecek duygusuzluk mu bilemedim ama kararına saygı duymak düşer.

Allah rahmet eylesin

Haber biraz geç açılmış, bugün cenazesi vardı sanırım.

Hande'min başi sağ olsun
Her yılbaşi gecesi bu anı hatırlar çok kötü bi durum

Haber geç açılmış evet ben sabahtan beridir açıcaktim ama ölüm haberleri filan açmam

Allah rahmet eylesn,yakınlarına sbir versn,cok zor..

Allah'tan rahmet, yakinlarina sabir diliyorum

Allah rahmet eylesin

ALLAH Rahmet Eylesin,Nur İçinde Yatsın!

Sahneye çıkmama kararı almış.
Baya bir olaylı olmuş gece.

Hande Yener, babası Erol Özyener geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmiş, babasının ani ölümüyle sarsılan Hande Yener "hayranlarını mağdur etmemek için" yılbaşı programını iptal etmeyeceğini açıklamıştı.

Ancak ünlü şarkıcı sahneye çıkamadı. Yener ile birlikte sahne alacak olan Sinan Akçıl, programa tek başına devam etti.

Gecenin ilerleyen saatlerinde mekan yetkilileri anons yaparak "Hande Yener’in sahneye çıkamayacağını" açıkladı. Bunun üzerine sinirlenen Yener hayranları, Sinan Akçıl’ı yuhalamaya başladı. Akçıl tepkilerin ardından programını yarım bıraktı. Yaşanan olayların ve basında çıkan haberlerin ardından Hande Yener menajeri aracılığı ile basın açıklaması yaptı.