Hande Yener, Aşk Tohumu ve Yeni Projelerinden Bahsetti!

Billy Kane

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
16 Ekim 2011
Mesajlar
35,619
Reaksiyon puanı
17,835
Puanı
1,061
64748


Hande Yener, yeni şarkısı “Aşk Tohumu” ve projelerini CRI TÜRK FM’de Yalçın Alaca’ya anlattı.

Yeni şarkısının heyecanını yaşayan Hande Yener, şarkının çıkış sürecinden ve bu yoğun tempodan mutlu olduğunu söyledi. Sürekli ürettiğini dile getiren sanatçı “Benim tatilim de, mutluluğum da eğlencem de, hayatım da bu. Stüdyoda şarkı yapmak ve kaydetmek benim için dünyanın en keyifli aktivitesi.” dedi.
İyi bir şarkı çıkardığı zaman klip konusunun kendisini her zaman endişelendirdiğini anlatan Yener, “Çok iyi bir şarkı yakaladığınızda bunun görselinin de iyi olması gerekiyor. Türkiye’de iyi bütçeli klipler sunmak zor. Müziğe çok büyük emek ve para harcadık çünkü dinleyicinin buna ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Yeni tarzlar ve yeni müzikler sunmalıyız. Biz bu ülkenin enerjisiyiz.” diye konuştu.

Hande Yener konuşmasında radyo ve televizyon mecrasının önemine de değinerek kariyerinin radyolarda başladığını belirtti. “Yalanım Batsın” şarkısının ilk radyolarda çalındığını anımsatan sanatçı sözlerine şöyle devam etti:
Daha klip televizyonlarda yayınlanmıyordu çünkü “Bu kız kim, yeni bu?” diye değerlendirdikleri bir süreçte şarkı radyolarda o kadar çok çaldı ki sonra insanlardan müzik kanallarına email yağmuru oldu ve radyoların da desteği ile klip yayınlanmaya başladı, şöhret oldum.

64750


Hande Yener, yeni şarkısı “Aşk Tohumu”nun bestecisi İlyas Yalçıntaş için övgü dolu sözler söyledi. İlyas Yalçıntaş’ın çok başarılı ve beğendiği bir isim olduğunun altını çizen sanatçı, kendisinden bir şarkı istediğini ve uzun zamandır konuştuklarını, “Bir şarkı çıkarsa bana yolla” dediğini ifade etti. Şarkıyı aldığı zaman İlyas Yalçıntaş’ın şarkı sürecini devamlı takip ettiğini aktaran sanatçı “2-3 ay sound üzerinde çalıştık ve iyi sound yakaladığımızda single olarak çıkarmaya karar verdik.” açıklamasında bulundu.

Hande Yener & Altan Çetin İşbirliği Geliyor!
İlyas Yalçıntaş’tan bir şarkı daha istediğini ancak şu an Altan Çetin ile bir çalışmasının başladığını kaydeden Yener, “Ondan da çok güzel şarkılar geldi, onlar da yaza doğru çıkacak.” dedi.

Aşk Tohumu Şarkısının Hikâyesini Anlattı!
Hande Yener, yeni şarkısının klibi hakkında da Yalçın Alaca’ya bilgi verdi. “Uzay boşluğunda, insanların artık sosyal medyada bir sıkışmışlık yaşadığını ve dünyada aşkın önceliğinin hiç kalmadığını hissettiren bir video klip çekmeye karar verdik.” diyen sanatçı, sözlerini şöyle sürdürdü:
Bir ekip kurduk. Bu, herkesin fikri ile tamamlanan bir klip oldu. Yönetmenimiz Gülşen Aybaba. Klip çok beğenildi hatta Youtube yorumları biliyorsun çok acımasız olur ancak herkes çok beğendiğini dile getirdi. İnanılmaz güzel tepkiler var.

Albüm Fikri Artık İyi Değil!
Şu anda sadece single olarak, tek bir şarkıya enerji vererek yoğunlaşıp çalışmanın kendisi için çok keyifli olduğunu söyleyen Yener, “Bir albümün sorumluluğu ile uğraşmak çok büyük bir zaman. Günümüzde çok büyük bir tüketim var. O yüzden de albüm fikrine sıcak bakmıyorum ama elimde albüm şarkılarım var. 10 şarkım bulunuyor fakat üç ayda bir hepsine, klip çekip taze bir şekilde sunmak istiyorum. Şu anda benim formatım bu. Çünkü ‘Beni Sev’ şarkımda bunu çok iyi hissettik, bütün enerjimizi bu şarkıya vermiştik.” diye konuştu.