Hande Soral: "Bir Günah Gibi" Dizisinin Reytinglerinden Hiçbirşey Anlamadık!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
FavoriForumum ÖZEL HABER !

Persembe aksami ilk bölümüyle ekrana gelen ve basrollerini Özge Borak, Burak Hakki, Serkan Altunorak ve Hande Soral'in paylastigi ve Nermin Bezmen'in üzgün hikayesinden dizi yapilan "Bir Günah Gibi" dizisinin basarili oyuncusu Hande Soral yani dizideki Figen Twitter'da isyan etti!

Hande Soral bir takipçisine bunu dedi:

beytiii raitingler cok sacma umarim iyi olur:))

valla insallah diyoruz, anlamadik hicbisey!

Bizde anlamadık. İddiali bir dizi olarak ilk 10'da yer alacağını düşünüyordum ama herkesi yanılttı ve 60. sıralarda yer aldı.

Bizde anlamadık. İddiali bir dizi olarak ilk 10'da yer alacağını düşünüyordum ama herkesi yanılttı ve 60. sıralarda yer aldı.

Bence bu isin içinde bir is var.. Bir dizi hele hele ATV gibi popüler bir kanalda baslayan bir dizi 70.siralarda baslayamaz.. AGB'ye artik güvenim azaldi.

Başlayabilir niye başlayamasın FGSN ve KVP zaten alıyorlar payın büyük kısmını geri kalanını da Gün Akşam Oldu almış Bir Günah Gibi'ye bir şey kalmamış çok normal.

ATV büyük bir stratejik hata yaptı. Dizinin Perşembe tutunamayacağı çok belliydi bence. Ateşe attılar diziyi.

Dizinin tutmamasına en çok Hande Soral için üzüldüm. Küçük Kadınlar'da çok başarılıydı. Buradaki rolüne de çok yakışmış. Başarılı olmasını isterdim yeni dizisinde de :)

Çarşamba PT-2'de de tutmaz bence. Yakında yayından kaldırılır. 6. bölümü görmez.

Atv o güne koyup ateşe attı gerçekten...

Anlamıyorum yani Perşembe günü PT 1'de dizinin çökeceğini nasıl düşünemezler... Bence bu diziyi Atv başlamadan kafasında bitirmiş... Oyunculara, bu diziye emek veren herkese yazık...

atv dizilerine önem vermiyor ki atv nin hangi dizisi normal bi süreçte bitti ki atv dizileri genelde reyting sıkıntısıyla bitiriyor....