Hande Katipoğlu "Harem" Dizisine Transfer Oldu!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,356
Puanı
810

ozelhaber.gif

Daha önce "Yahsi Cazibe" ve "Pis Yedili" gibi dizilerde Gani Müjde'yle birlikte çalisan güzel ve basarili oyuncu Hande Katipoğlu artik FOX Türkiye'nin "Harem" dizisine transfer oldu.

Hande Katipoğlu dizide mürebbiye Bihter karakterine hayat verecek.

BBNCZ8lCIAACTM0.jpg

İyice kalitesini düşürdü halbuki yahşi cazibeden sonra çok daha harika rollerde oynayabilirdi.Resmen Ganinin işçisi gibi her projesinde var

Tam da Harem dizisine uygun oyuncu. Gani Müjde oyuncularını hep dizilerinde oynatıyor. Böyle 3-4 oyuncusu var. :)

Gani Müjde oyuncularını oradan buraya savurup duruyor. Hande Katipoğlu aslında Harem dizisine iyi gelebilir. Hayırlı olsun. :)

Pis Yedili gibi gereksiz bir projeden Harem'e transfer olması güzel olmuş ara ara izliyorum Harem'i çıngıraklı adamım. :D

Çok fazla yer değiştirmesi iyi mi,kötü mü,bilemedim.Kendisi için iyi olmuş olabilir,sıkılmıştır Pis Yedili'den.

Pis Yedili'den çıktıysa üzüldüm açıkçası.

Harem dizisi içinse söyleyebilecek birşey yok İyi bir transfer doğrusu. :)

Yahşi Cazibe'deki rolüyle en komik kadın oyuncu seçilmişken şimdi kalite yerlerde geziyor maalesef.

Zaten Pis Yedili'ye geçince Yahşi Cazibe'deki başarısını -benim gözümde- yitirmişti Harem'e geçti eksilere düştü. :)