Hande Erçel'in Oyunculuğu Alay Konusu Oldu!

S.G.A.T.

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
10,205
Puanı
1,060
ask-laftan-a-105116NE.jpg

Sevilen genç oyuncu Hande Erçel'in başrolünde oynadığı Siyah İnci düşük reytingler sebebiyle apar topar final yaptı. Dizide Erçel'in oyunculuğu büyük eleştiri aldı.

Oynadığı gençlik dizisinde kendisine hayran kitlesi edinen ve sosyal medyada oldukça iddialı takip sayısına sahip olan genç oyuncunun oyunculuğu sınıfta kaldı.

Sosyal medyada ağır bir şekilde eleştiren Erçel'e 'Hande Reçel' ismi bile takıldı. İşte o tweet'lerden bazıları:

dizisi-final-yapinca-hande-ercel-in-oyunculugu-10527666_8211_m.jpg

dizisi-final-yapinca-hande-ercel-in-oyunculugu-10527666_636_m.jpg
dizisi-final-yapinca-hande-ercel-in-oyunculugu-10527666_577_m.jpg
dizisi-final-yapinca-hande-ercel-in-oyunculugu-10527666_577_m.jpg
dizisi-final-yapinca-hande-ercel-in-oyunculugu-10527666_403_o.jpg

Gercekten oyunculuğu berbat. Böyle devam ederse Flash TV'ye transfer olsun. :A

Son düzenleme:
Bu balon yanaklı kızı @xemrexxx şişiriyordu zaten patladı sonunda :A :A :A
Evet en çok ona seviniyorum :Z Hayır Güneşin kızları kanald'deydi. Ve twiterda dizileri parlatmaya çalişan bi kaç tane yuksek takipçili hesaplar var. Her bölüm bazı dizileri överde överler. Güneşin kızları da o takipçilerin şişirmesiydi :A

Evet en çok ona seviniyorum :Z Hayır Güneşin kızları kanald'deydi. Ve twiterda dizileri parlatmaya çalişan bi kaç tane yuksek takipçili hesaplar var. Her bölüm bazı dizileri överde överler. Güneşin kızları da o takipçilerin şişirmesiydi :A
Aaa hadi ben kaçıyorum cnm cicili bicili rüyalar :bhr: :bhr::bhr:

Bence bu kız komedi dizilerinde yan rol olabilir, deve gözlü kız ahh ahh :love1: Niye Siyah İnci ye girdiyse :A Bence Tolgahan da rezalet oynuyor :A Hiç sevmedim oyunculuğunu sahte geliyor :A

Güneşin Kızları'nda dikkatimi çekmişti ama ilk oyunculuğu diye pek gözüme batmamıştı, yine de bir iticiliği vardı. Cidden oyunculuğu başarısız, gidip mankenlik falan yapsın. Üzgünüm. :(

Ben Kanal D'de başrolüm diye çığırmasından belliydi oyuncu olmadığı. :A

Kanal D'nin çöküşü bu lafla hız verdi. :A:A

Gayet güzel oyunculuğu vardı finali izleyemedim ama ödülde almıştı oyunculuğu ile ilgili:D

Aaa ne kadar ayıp öyle denir mi hiç. Bak Hande'cim kızıyor sonra. Tek mimiği var onu da yormasın kızcağız. :kiki:

gross.jpg

Aaa ne kadar ayıp öyle denir mi hiç. Bak Hande'cim kızıyor sonra. Tek mimiği var onu da yormasın kızcağız. :kiki:

Ekli dosyayı görüntüle 58377
ay hoşt resmen sana bakışımız böyle kaknem.ss çekemeyen anten taksın hande 24 yaşında şimdiden 3 tane başrol olduğu dizisi var :X bu dizi de iyi gitti tolgahan kazuletine rağmen zaten berk hakmanı da çakma emir kozcuoğlu yapmışlardı batacağı belliydi yani handeciğim masumdur inanmazsan @destere ye sor o da handeyi destekler:A

ayrıca türkiyede oyuncu olmak hatta star olmak için ödülleri toplamak için yetenekli olmaya gerek yok Tuba 35 ine geldi hala oynayamıyor beroş son 2 rolünde döküldü burada @sokak sanati na nanik :A @Çiğdem- in parlakları zatne hepten beceriksiz ; aksiyon dizilerindeki çoğu oyuncu boyla posla seçiliyor yetenek neredeyse sıfır aynı şekilde romantik komedilerin çoğu da öyle başroller açısından kısacası nanik size:A