Hande Doğandemir mi Fahriye Evcen mi? 'Murka' Kim Olacak?

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
Kurt Seyit ve Şura dizisinde 'Murka' Hande Doğandemir mi yoksa Fahriye Evcen mi olacak?

Star Tv ekranlarında izleyicisiyle buluşan ve başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Farah Zeynep Abdullah gibi isimlerin paylaştığı Kurt Seyit ve Şura dizisinde 'Murka'yı, Hande Doğandemir'in canlandıracağı açıklanmıştı. Ancak Ay Yapım'ın Fahriye Evcen'le de görüşme halinde olduğu ortaya çıktı.

Kesin olan 'Murka'yı iki oyuncudan birinin canlandıracağı ama hangisinin canlandıracağı önümündeki günlerde belli olacak. Bugünlerde iki oyuncuda Ay Yapım'la görüşüyor.

fahriye-evcen-in-buyuk-korkusu-fahriye-evcen-almanya-solingen-1357904.jpg

hande-dogandemir-sevenlerine-kotu-haber.png

Son düzenleme:
çok yazık gerçekten 3 reyting alan bir diziyi devam ettirmek oyuncuların okadar emeği boşa gidiyor hai onu geç okadar masraf yapılıyor bu diziye yazıktır günahtır yanı okadar paralara
bu dizinin 2.sezonunun olması saçmalıktan başka birşey değil 😵😵

çok yazık gerçekten 3 reyting alan bir diziyi devam ettirmek oyuncuların okadar emeği boşa gidiyor hai onu geç okadar masraf yapılıyor bu diziye yazıktır günahtır yanı okadar paralara
bu dizinin 2.sezonunun olması saçmalıktan başka birşey değil 😵😵
Set falan herşey kurulmuş masraf yapmışlar zaten hazır sette devam edecekler.Asıl bitirilmesi hata olur.

Tabiki de Fahriye Evcen inşallah o olur:)

Set falan herşey kurulmuş masraf yapmışlar zaten hazır sette devam edecekler.Asıl bitirilmesi hata olur.

Tabiki de Fahriye Evcen inşallah o olur:)
ozaman oyuncuların emeğine yazık izleyen yokkı çünkü bu diziyi herzaman söylüyorum arka sokkalrın tekrarlarıda 3 reyting alıyor 🙂🙂

Bu diziye gelmeleri hata olur bence Fahriye gelirse dizide hareketlenme olur ama reytinglere çok bir katkısı olmaz gibi

Hande Doğandemir ve Farah Zeynep arasında saç rengi haricinde hiçbir farklılık yok. Ay Yapım neden Hande Doğandemir'e teklif götürdü anlayamadım...

Hande Doğandemir ve Farah Zeynep arasında saç rengi haricinde hiçbir farklılık yok. Ay Yapım neden Hande Doğandemir'e teklif götürdü anlayamadım...​
Yok artık 😵 Farah hem daha güzel hem daha tatlı ve yüz hatları daha avrupai :)

Hande Doğandemir ve Farah Zeynep arasında saç rengi haricinde hiçbir farklılık yok. Ay Yapım neden Hande Doğandemir'e teklif götürdü anlayamadım...
Yok artık 😵 Farah hem daha güzel hem daha tatlı ve yüz hatları daha avrupai :)
Ben çok benzetiyorum her ikisini de. Tek ayıran nokta bence saç rengi onları.

Farah_Zeynep_Abdullah_1.jpg

hande%20do%C4%9Fandemir%20(2).jpeg

ay yapımın en kaliteli işi şu anda ay yapımla çalışacaklarsa bu işte olmalarında yarar var :::X