Hande Doğandemir Ay Yapım'ın Dizisinde Olmayacak!

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,298
Puanı
1,060
Bir süredir sosyal medya üzerinde haberleri dolanan ve Hazal Kaya ile Burak Özçivit'i başrolde buluşturacak olan Ay Yapım dizisinde sevilen oyuncu Hande Doğandemir'in de ismi anılıyordu.

Ancak son gelen bilgilere göre Hande Doğandemir'in bu dizide rol almayacağı ve oyuncunun hiçbir şirketle şuan için anlaşmadığı öğrenildi.

Ve aynı zamanda güzel oyuncu Güneşi Beklerken dizisinin yorgunluğunu atmak için yılbaşına kadar da çalışmayı düşünmüyor.

thumbnail_1406002734.jpg

dune kadar nejat işlerin karşisinda mummmmmm oyyyyyy diye çikolata yiyen taze oyuncu, attigi her adim haber olmaya başladi, helal be!

ergenler sagolun

Handeyi Sende gitmede izlemistim cokta begenmistim bu dizide sanki gecn olmaga calistigindanmi ve ya Zeynep karakterini sevmedigimden hosuma gitmedi

YIne d yapimin dizisinde rol alir

Keşke olsaydı bu kadar popi iken değerlendirmeliydi ve Ay Yapım en garanti ekip şuanda yanlış yapmış.:)

Haber ilk ciktiginda zaten olmaz demistim, olmadi sonuc olarak.

Her sosyal medyada cikan habere atlamamak gerek..

Keşke dizide yer alsaymış zaten daha başlamasına vardı, dinlenirdi..

@denizz19 bu kızda seni görüyorum ne zaman ekranda görsem veya resimlerine baksam hatta hatta adını duysam aklıma sen geliyosun insallah boyle biriyle evlenirsin ilerde :)

Dinlenmesi iyi olmuş. D-Yapım'la dönecektir yeniden zaten Kanal D bırakmaz Hande'yi. :A