Hande Baladın 1 Eylül 1997 Kütahya doğumlu milli voleybolcudur. Eczacıbaşı kadın voleybol takımında forma giymektedir.
Konuyu cidden kötü niyetle açmadım@Gerekli24'ü de kaybettik.
Biz kötü niyetle mi açıyoruz?Konuyu cidden kötü niyetle açmadımAma milli takımda en güzel bulduğum voleybolcu
Öyle konuşunca öyle anlaşılıyorBiz kötü niyetle mi açıyoruz?@Tolstoyevski güzellik yarışmasını kötü niyetle mi yapıyor?Pot kırdın.
Güzel kadın ama, ayrı konu.
✍️Milli takımın en güzel oyuncusu.
Sen de bir karar verMilli takımın en güzel oyuncusu.
Gülüşüne şiirler yazılır..Milli takımın her maçını izlediğimde buraya gelip bu konuyu açma isteği geliyordu içimden. Ama konu açmaya üşenen bir insan olduğum için girişmedim bu işe@Gerekli24 senin el atman iyi olmuş. Ellerine sağlık
Kesinlikle takımın en güzel oyuncusudur Hande. Hastası olduk kendisinin bu süreçte@Maskeli Fedai @Sherlock
Benim de bir türlü aklıma gelip üşeniyordum bugün üşengeçliğimi kırdımMilli takımın her maçını izlediğimde buraya gelip bu konuyu açma isteği geliyordu içimden. Ama konu açmaya üşenen bir insan olduğum için girişmedim bu işe@Gerekli24 senin el atman iyi olmuş. Ellerine sağlık
Kesinlikle takımın en güzel oyuncusudur Hande. Hastası olduk kendisinin bu süreçte@Maskeli Fedai @Sherlock
@Gerekli24 almaya başladığı derslerin hakkını vermeye başlamış yoldaşlarım, buraları el birliği ile yeniden canlandıracağız.Milli takımın her maçını izlediğimde buraya gelip bu konuyu açma isteği geliyordu içimden. Ama konu açmaya üşenen bir insan olduğum için girişmedim bu işe@Gerekli24 senin el atman iyi olmuş. Ellerine sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?