Aserat yeni bir haber konusu açtı
Hande Ataizi'nin Yeni Adresi Belli Oldu!
Ekranların sevilen yüzü Hande Ataizi'nin yeni adresi belli oldu.
Son olarak FOX'un geçtiğimiz haftalarda yayından kaldırdığı Sen İste Yeter'in sunuculuğunu üstlenen Ataizi, yarından itibaren yapımcılığını Artı Film'in üstleneceği bir izdivaç formatıyla Sony Channel Türkiye'de izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Posta gazetesi TV yazarı Mesut Yar haberi şu yazısıyla duyurdu:
Orijinal formatta oku
Hande Ataizi'nin Yeni Adresi Belli Oldu!
Ekranların sevilen yüzü Hande Ataizi'nin yeni adresi belli oldu.
Son olarak FOX'un geçtiğimiz haftalarda yayından kaldırdığı Sen İste Yeter'in sunuculuğunu üstlenen Ataizi, yarından itibaren yapımcılığını Artı Film'in üstleneceği bir izdivaç formatıyla Sony Channel Türkiye'de izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Posta gazetesi TV yazarı Mesut Yar haberi şu yazısıyla duyurdu:
Hande Ataizi'yle, yarından itibaren hafta içi her gün 17.00'de Sony Channel Türkiye'de!"Şöyle bir on yıl kadar geriye gidelim. ‘İzdivaç’ en masum kuşak programlarından biriydi. Hayatta mutluluğu bir türlü yakalayamayan, yakalasa da sürdüremeyip hüsrana uğrayanların paravanın arkasında duran kader arkadaşlarını eğlenceyle seçtiği...
Sonra en popüler işlerden biri haline geldi. Birden çok kanalda her gün bir yenisi ortaya çıkan sunucularla bir reyting makinesini andırıyordu... Rekabet yoğun olunca işin içine türlü entrikalar girdi. Ve bu iş ciddi bir erozyon yaşayarak memleketin en çok tartışılan TV içeriklerinden biri oldu...
Sonrası bu içeriğin telkinlerle azalarak bitirilmesi oldu. Şimdi sizi yarına götüreyim. İzdivaç işlerinin o ilk ve en masum halini tekrar ekranda göreceksiniz...
Toplumun geleneklerini ve kırmızı çizgilerini eksen alan bir iş olarak hafta içi her gün Sony Channel Türkiye’de yayınlanacak. Hem de Hande Ataizi sunumuyla ve ismiyle. İçeriği masumlaşan bu eğlenceli kuşağın yeniden izleneceğini biliyorum. Bakın ilk notu da ben düşüyorum!"
Orijinal formatta oku