Hamdi Alkan "Yol Ayrımı" Dizisinde!

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,354
Puanı
809
Başarılı oyuncu ve yönetmen Hamdi Alkan, TRT'nin sevilen dizisi "Yol Ayrımı"na konuk oluyor. Hamdi Alkan Çarşamba akşamları yayınlanan dizide Başdağıtıcı Tatar Emirze rolüne hayat verecek.

Alkan daha önce de Star TV'de ekrana gelen "Muhteşem Yüzyıl" dizisinde konuk oyuncu olarak yer almıştı.

Adam Çok İyi Zaten Ve Başarılı Ama Diziyi İzlemeyi Düşünmüyorum

bu adam muhteşemde şifacı yahya değilmiydi geçen hafta her hafta bir diziye mi konuk oluyor?

ya kardeş berene ne oldu ne zaman başlayacak

ne ocakmış be kardeşem bır türlü yayın günü netleşmedi

yok sen benı yanlış anladın sizin bahanenız kalmayacak ya ondan soruyorum

ya naostaljiden dem duruyorsun öyle mi eski çamlar bardak oldu destere açççççççç gözlerini artık şimdiki moda polat in beren out

ya naostaljiden dem duruyorsun öyle mi eski çamlar bardak oldu destere açççççççç gözlerini artık şimdiki moda polat in beren out

geçen sene de öle diyenelr çoktu

mazi demişken şikeli dediği agb reytingiyle övünen destere değil senn çok yakın gardaşalrın

dediğin polat modası bundan 5 yıl önceydi şimdi değil.. zamanında şişman kadınlar güzel sayılıyormuş mayalarda azteklerde farklı uygarlıklarda, şimdi görmek mümkünmü iriyarı şişman 180 kiloluk kadınların güzellik yarışmalarında birinci geldiğini
))

önümüze bakalım arkadaşlar ben gecen sene yoktum aranızda daha 3 haftam bile dolmadı bu forumda.gecen sene sizin senenizdi agb size calısıyordu ancak sız övünüyorsunuzdur.bak my nın reytınglerıne gecen seneyle aradakı farkı gorursun

maşllah konudan konuya atlama uzmanı yol ayrımından vadiye oradan berene şimdi d emy ye

benzetmen ıyı olmamış anlıyorum bıraz bıraz korkmaya başladın ne dıyeyım allah yardımcın olsun .her hafta öyle reytingler geliyor kı ınsanın dumur olmaması elde deıl

- - - Ekleme - - -

haklısın xemrexx ama kendı yazdıklarını görmüyorsun galıba

benzetmem şaka değil gerçek o gün tv de belgesel izliyordum national geographic de ordan eski uygarlıkları anlatıyordu şişman kadın heykelleri vardı hatta biri hitit uygarlığına aittir o dönem şişman kadınlar güzelliğin ve bereketin sembolüymüş ordan yola çıktım..