Koskoca zeytin fabrikası sahibi adamın dediğine bak, istese sinema kapatır... @MEnes
Kimlerin fabrika sahibi olduğu belli oluyor
Sinema + mısır + kola + Burger King patlatsan gitti en büyük ikinci banknot... İstanbul'da falan o da yetmez...
Kimlerin fabrika sahibi olduğu belli oluyor
Zaten fakirlik edebiyatı yapandan korkacaksın.. @MEnes
Yol parası cartı curtu desen iflas..Sinema + mısır + kola + Burger King patlatsan gitti en büyük ikinci banknot... İstanbul'da falan o da yetmez...
Sen de fakirlik edebiyatı yapıyorsun...
Sinemaya gidildi ya aylık faaliyet durumumuz bitti maalesef..Sen de fakirlik edebiyatı yapıyorsun...
Bergen filmine yanında kız arkadaşıyla gitmiş sayın Gs'li dostum.. Kütük ağlayarak Zeytinli milkshakeinden bir yudum almış.. @MasacRE
Vay be, biz zeytin isteyince yaptığına bak... Kız arkadaşını yoldaşlarının önüne koymuş... @MasacRESinemaya gidildi ya aylık faaliyet durumumuz bitti maalesef..
------
Bergen filmine yanında kız arkadaşıyla gitmiş sayın Gs'li dostum.. Kütük ağlayarak Zeytinli milkshakeinden bir yudum almış.. @MasacRE
Adamı delirttik galiba.. @MasacREKütük iyice zıvanadan çıkmış durumda...
Çok kaliteli boş dönmüş ve ben yokmuşum... Gerçekten üzdü bu durum beni... Ama bunu müsait bir zamanda telafi edeceğiz canım yoldaşlarım benim... @Sherlock
Bir dahaki sefere bu dörtlü çok güçlü şeklinde boşumuzu icra ederiz canım yoldaşımÇok kaliteli boş dönmüş ve ben yokmuşum... Gerçekten üzdü bu durum beni... Ama bunu müsait bir zamanda telafi edeceğiz canım yoldaşlarım benim... @Sherlock
Çok kaliteli boş dönmüş ve ben yokmuşum... Gerçekten üzdü bu durum beni... Ama bunu müsait bir zamanda telafi edeceğiz canım yoldaşlarım benim... @Sherlock
Canım yoldaşlarım benim be.Bir dahaki sefere bu dörtlü çok güçlü şeklinde boşumuzu icra ederiz canım yoldaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?