haluk792'den Yabancı Dizi Önerileri!

cokiyitvci

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
30 Haziran 2011
Mesajlar
32,289
Reaksiyon puanı
13,370
Puanı
1,060
1) YOU

Gerilimi çok iyi olan bir dizi. Sırlı da bayağı.


Konusu:
Çekici bir kitabevi müdürü, gelecek vadeden bir yazara kafayı takar ve onun hayatına girebilmek için sınırları zorlar.

70976


2) THE GOOD DOCTOR

Hastane dizisi ama çok güzel! Duygusal da çok!


Konusu:
Shaun Murphy, otizm ve savant sendromu olan genç bir cerrahttır. Prestijli bir hastanenin cerrahi birimine katılmak için, sessiz, sakin bir ülkeye taşınır. Dünyada yalnız olan ve çevresindeki insanlarla iletişim kurmakta zorlanan Shaun, iş arkadaşlarının kendisinden şüphelenmemeleri için onlara değişik tıbbı hediyeler verir.

70977


3) THIS IS US

Tam bir aile dizisi, çok iyi! Her an ağlayabilirsiniz bunda da. Samimilik akıyor diziden!


Konusu:
Aynı tarihte dünyaya gelmiş olan 5 farklı kişinin ve bu kişilerin hayatlarının kesit kesit olarak işlendiği dizide, bu kişilerin günlük hayatlarında tecrübe ettikleri birtakım olaylar ve hayatlarının birbirleriyle olan bağlantıları konu edinilmiştir. Rebecca ve Jack isminde üçüz bekleyen bir çift, yakışıklı ve ünlü bir dizi oyuncusu olan Kevin, son derece komik ve cana yakın bir ikizi olan Kate ve biyolojik babasının peşine düşmüş başarılı bir avukat olan Randall isimli karakterler, birbirinden tamamen farklı gözüken hayatlara sahip olsalar da bu hayatları çeşitli şekillerde birbirine bağlanacaktır. Hayatın acı ve tatlı detaylarını sıkça içinde barındıran dizi, izleyicilerine bu detayları fazlasıyla vermektedir.

70978


4) ABSENTIA

Bir kadın hapsediliyor ama nasıl? Sır ve gizemi çok iyi! Her an şoke olabilirsiniz!


Konusu:
Absentia, FBI ajanı Emily Byrne’in hikayesini konu ediyor. Boston’ın en azılı seri katillerinden birini yakalayan Emily, ardında hiçbir iz bırakmadan ortadan kaybolur. Aradan altı yıl geçtikten sonra Emily ıssız bir dağ evinde hafızasını kaybetmiş bir halde bulunur. Eve geri dönen eski ajan, yokluğunda ailesinin bambaşka bir düzen kurduğunu fark eder; çok geçmeden ise yeni bir cinayet dalgasının ortasında kalır.

70979


5) PRETTY LITTLE LIARS: THE PERFECTIONISTS

Pretty Little Liars'ın devamı, yine çok sırlı! Profesör kim onu bulmaya çalışacaksınız! Alison yine harika!


Konusu:
Beacon Heights kasabası her şeyin mükemmel göründüğü bir yerdir. Üniversitesinden, kasabada yaşayan insanlarına kadar her yönüyle iyi gözükür. Fakat hiçbir şey göründüğü gibi değildir. Mükemmelliyetçi olma stresi şehrin ilk cinayetine yol açar. Her mükemmelliyetçinin arkasında bir sır, bir yalan vardır.

70980


6) 13 REASONS WHY

Bir kız intihar ediyor ama nasıl? Sır yönünden çok iyi! Öneririm çok bunu da!


Konusu:
Dizi, genç bir kızın intiharının perde arkasını anlatan bir yapım. Sezonu da 13 bölümden oluşuyor. 17 yaşındaki lise öğrencisi Hannah Baker bir süre önce canına kıymıştır. Ortada herhangi bir neden yok gibidir, ailesi ise şoktadır. Lisenin parlak öğrencilerinden Clay Jensen, bu olayın üstünden bir süre geçtikten sonra kapısının önünde bir kutu buluyor. Kutunun içinden eski usül kasetler çıkıyor, kimden geldiği ise belli değil.

70981
 
Son düzenleme: