Haluk Levent'in Yeni Programının Kanalı ve Adı Belli Oldu!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,693
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
images

Haluk Levent'in yeni programının kanalı ve adı belli oldu!

Son dönemde yaptığı sivil toplum çalışmaları ile adından söz ettiren ve aynı zamanda AHBAP Derneği'nin Başkanı olan başarılı müzisyen Haluk Levent, geçtiğimiz gün bir TV programına başlayacağını sosyal medya hesabından duyurmuştu.

Yapımcılığını Global Medya ile Poll Production'un üstlendiği ve adı 'Yeniden' olarak belirlenen program Star TV'de ekrana gelecek.

Gerçek yaşam hikayelerinin ekrana geleceği Haluk Levent ile Yeniden, yakında Star TV'de!

• Beğendim
Reactions: Angelica
Bu program gündüz kuşağında mı yoksa prime time da mı yayınlanacak🤔🤔

Keşke YouTube üzerinden programlar yapsaydı. Gerçi televizyondaki imkanları daha geniş olacak ve yardımı daha geniş kitlelere yayabilecek, o konuda program yapması artı. Umarım televizyon ortamında programı harcanmaz.

Kanal ne yapmaya çalışıyor iyice kendini aştı. :A

Keşke Tv8 olsaydı Star'da tutmaz umarım hafta sonuna koyar hafta içi tutucağını düşünmüyorum.

Yürüdüğü yol ve insanların üzerindeki etkisi ve çizgisi gereği tercih ettiği kanalı doğru bulmadım.

Başarılar Dilerim. Belli bir kesim tarafından takip edileceğine eminim.

Yürüdüğü yol ve insanların üzerindeki etkisi ve çizgisi gereği tercih ettiği kanalı doğru bulmadım.

Başarılar Dilerim. Belli bir kesim tarafından takip edileceğine eminim.
ATV ve TRT'de olsa evet haklısın ama Star onların yanında çok daha masum kalıyor. Ayrıca şu anda yayın akışı boş olan tek kanal da o.

• Beğendim
Reactions: The_Erinch
Formatı böyle miymiş, ben eğlence programı olacak ve oradan gelecek gelirlerin bağışlanacağını düşünmüştüm. Böyle dönemde ekranlarda bu tarz çok program var, eğlence programı olsaydı da içimiz açılsaydı o konuda. Ben izlemem ama tutsun ve amacına ulaşsın çok isterim. :)

• Beğendim
Reactions: The_Erinch