Haluk Eroğlu'dan Yepyeni Bir Roman: 'Aramızdaki Yabancılar' Ağustos 2015'de FavoriForumum'da!

cokiyitvci

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
14,610
Puanı
1,060
Favoriforumum'un sevilen kişilerinden olan, daha önceden 5265 bölümlük roman yazan, ayrıca şimdilerde üç sitede köşe yazarlığı yapan 'Haluk Eroğlu', Ağustos 2015'de 'Aramızdaki Yabancılar' adlı romanı yazacak ve bu sitede yayınlayacak.

Roman için çalışmalar tüm hızla devam ediyor..

Romanın genel konusu şöyle olacak ;

5 yakın arkadaşın başına teker teker kötü olaylar gelecek. Fakat bu kötü olayları yapanın kim olduğu bir türlü bulunamayacak. Bunu hepiniz forumca, tahminler yürüterek bulacaksınız..

@mrt-06 @sürgünüm @Arslan Bey @denizz19 @china_shangai @gözlemci @Çiğdem- @Fks14 @Yiğitt @Tzira @ultrAslan52 @RevaN @OzaN @HeisenBerg @gundix123 @pompy @Yakamoz-Asi @Ahmad @sokak sanati @Bully @darksaal @Reytinger @berkann @xBUGRAx @yakup09 @*YıldırıM* @HachiKo @xemrexxx @Forumdash @ahmetbayramm @eros @dizi kolik @cookies @ozgur2113 @muffin @ehsan7000 @gizem ak @baranelif @SERHAT3456 @ABAY_06 @ihearyourvoice @*Dream* @Billy Kane @XanTier @destere @papuleoo @yatutarsa @olizvel @takas @BesaleT @cevaa @Harunnn60 @EnveR @eskici @KayıpSehir @batuhankaralar

Son düzenleme:
Eski romanın gibi hemen pes etme de

Şaka bir yana bekliyorum ama çok geçmiş ya

Eski romanın gibi hemen pes etme de

Şaka bir yana bekliyorum ama çok geçmiş ya
Eski romanım da pes etmedim, bu forum değerini bilemedi romanımın. Diğer sitelerde rekorlar kırdı 3K1E adlı romanım.

Bu romanı da merakla beklediğin için teşekkürler.

Eski romanım da pes etmedim, bu forum değerini bilemedi romanımın. Diğer sitelerde rekorlar kırdı 3K1E adlı romanım.

Bu romanı da merakla beklediğin için teşekkürler.
Sen herkesin bakmasını bekliyorsun biz de senaryo yayınlıyoruz 4-5 kişiden fazla kişi bakmıyor(Çiğdem'in senaryosu dışında)keşke devam etseydin diğer romanına da

Sen herkesin bakmasını bekliyorsun biz de senaryo yayınlıyoruz 4-5 kişiden fazla kişi bakmıyor(Çiğdem'in senaryosu dışında)keşke devam etseydin diğer romanına da
Boşver o romanın değeri bilinmedi, bu saatten sonra da burada yine bilinmez değeri. O roman da gelecek yıllarda devam edecek 5266.bölümünden.

1 yıl sonramı aaaaa😱😱😱
hep @pompy yüzünden sezon fiğnalini 2015 açıklamıstı sonra üyelerin aklını çeldi @kvp-medya ve sen 2015 diyorsunuz senaryoları kvp medyada seyyanımı ne 2015 diyordu
bu 2015 olayınıda pompy çıkarmıştı

Zaman çok çabuk geçiyor zaten.
Ağustos 2015'de hemen geliverir

Romanı en iyi şekilde sizlere sunmak istiyorum.
Tutmazda pes edersen bir yıl beklediğimize değmez

Zaman çok çabuk geçiyor zaten.
Ağustos 2015'de hemen geliverir

Romanı en iyi şekilde sizlere sunmak istiyorum.

Tutmazda pes edersen bir yıl beklediğimize değmez
Hiçbir zaman pes etmedim. Eğer burada tutmazsa diğer sitelerden takip edersin, olur biter. 😀

@halukerogluFOX çok geçmiş ama bekliyorum
Bizim hayatımız kaçış yok filmine bakmanı bekliyorum diziyle o kadar alakası yok hemde kısa