Haluk Bilginer'in Yeni Filmi Belli Oldu!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,199
Puanı
1,059

Türkiye'nin önde gelen başarılı ve usta oyuncularından Haluk Bilginer, bir Amerikan projesinde oynamaya hazırlanıyor.

Timur Berkmambetov'un yönetmenliğini üstleneceği, oyuncu kadrosunda Morgan Freeman, Toby Kebbell, Nazanin Binaları, Jack Huston gibi ünlü oyuncuların da rol alacağı, 1925'den beri çekilen ünlü klasik film, Ben Hur'un yeni versiyonunda Bilginer, önemli bir rol üstlenecek.

Bu gelişmeyle birlikte Hollywood yolcusu olan oyuncu, tiyatro çalışmalarını askıya aldığı ve rol alacağı ünlü Amerikan dizisi Shameless'ın yerli uyarlaması Utanmazlar'ın da ertelendiği öğrenildi.

İnşallah doğrudur. Doğruysa süper haber. Bu filmin baya konuşulacak bir film olacağı kesin.

Tam da Haluk Bilginer'in de rol aldığı Rosewater'ı izliyordum şu an.

Sevindirici bir haber daha.
Umarım dahada dikkat çeker oralarda.

Morgan Freeman senin adamındı @destere

Bu arada film 2016 da ülkemizde yayınlanacak.

Süper bir haber. Hayırlı olsun. Filmi merakla bekliyorum

Shameless uyarlamasını da bekliyordum aslında

Çok güzel ve gurur verici bir haber, yeni projesinde kendisine başarılar dilerim.

Başarılar kendisine.

Sevdiğim bir oyuncudur kendisi.

Utanmazlar dizisi yeni sezonda başlasın, Beren Saat ne bileyim çok daha iyi kadroyla dönsün.

Morgan Freeman ile oynayacak olması heyecan verici.

Film ile ilgili yeni gelişmeler var.

Haluk Bilginer, 200 milyon dolara mal olması beklenen filmin çekimleri geçtiğimiz günlerde İtalya’nın Matera kentinde başladı. Bilginer ve rol arkadaşı Nazanin Boniad, önceki gün sette, üzerlerinde dönem kıyafetleriyle, at arabasında böyle görüntülendi.

“Ben-Hur”, 26 Şubat 2016’da vizyona girecek.

Çok iyi ya. İnşallah film de iyi çıkar ve Haluk Bilginer kendini iyice göstermiş olur.

Bu arada Nazanin Boniadi bizim Homeland'deki Fara

Yine bu arada filmin başrolü ise Boardwalk Empire'daki Richard Harrow reyis.
@cevaa @gundix123