Haluk Bilginer ve Yasemin Allen 'The Turkish Detective' Dizisinde!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,587
Reaksiyon puanı
62,904
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
L-R-Haluk-Biligner-Yasemin-Kay-Allen-and-Ethan-Kai.jpg


Barbara Nadel'in kaleme aldığı 24 kitaplık Çetin İkmen serisinden ekranlara uyarlanacak olan The Turkish Detective (Türk Dedektif) dizisiyle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.

2023'te Paramount+ platformunda izleyiciyle buluşacak olan 8 bölümlük dizinin ortak yapımcılığını Miramax, Ay Yapım ve ViacomCBS Int'l Studios, senaristliğini Ben Schieffer, yönetmenliğini ise Niels Arden Oplev üstleniyor. Çekimleri İstanbul'da gerçekleşecek olan yapımın başrollerinde ise Haluk Bilginer, Ethan Kai ve Yasemin Allen yer alacak.

Çekimleri bu ay İstanbul'da başlayacak olan yapımda dedektif İkmen'e Bilginer, dedektifin ortağı Mehmet Süleyman'a Kai, ikiliye suçlara çözmekte yardım eden Dedektif Ayşe Farsakoğlu'na ise Allen hayat verecek.

Kaynak: Ranini.tv
 
  • Harika
Reactions: Gizmen

Gizmen

Favori Üye
Katılım
12 Nisan 2018
Mesajlar
6,925
Reaksiyon puanı
2,884
Puanı
360
Yaş
24
Güzel bir iş geliyor anlaşılan. Paramount+ Ülkemize gelse keşke ya da enazından bu dizi internette izlense.
 

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,587
Reaksiyon puanı
62,904
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
O zaman diziyi merakla beklemeye başlayabiliriz. :Z İkisi de daha önce bizi uluslararası arenada temsil ettiği için biçilmiş kaftan zaten. Yalnız Türk karakter için Türk oyuncu bulamamışlar mı bu ecnebi çocuk ne alaka. :A

@bazinga koş. :A
 
  • Harika
Reactions: bazinga

bazinga

Admin
Katılım
1 Şubat 2007
Mesajlar
93,059
Reaksiyon puanı
49,717
Puanı
1,060
Konum
İstanbul
Web Sitesi
izleryazar.com
En umut verici yerli dizi projelerinden biri olacak gibi gözüküyor. Paramount+, Türkiye'ye geliyor diye yorumladım ilk etapta. Projenin global olarak yayınlanacağı söyleniyor ve Paramount+ henüz global anlamda yayılmasına yeni başlıyor. Bu diziyi yaptıklarına göre Türkiye'nin da yer alacakları ülkelerden biri olması güçlü ihtimal olarak gözüküyor. Tabii Miramax'ın sahibinin Bein oluşu işleri karmaşıklaştırıyor. Zaten şu anda da Paramount+'ın çoğu yapımı bizde Bein Connect'te yayınlanıyor. HBO Max & BluTV karmaşasına benzer bir durum var burada da.

Umarım Paramount+ olarak gelirler ve aynı anda onların da tüm dizilerini izlemiş oluruz... Ayrıca her dijital platform gibi Paramount+ da açılışı Haluk Bilginer ile yapmış olur bir klasik olarak. :Z
 

The_Erinch

Favori Üye
Katılım
24 Kasım 2019
Mesajlar
21,306
Reaksiyon puanı
31,223
Puanı
1,060
Konum
Manisa
Haluk Bilgineri gerçekten tebrik etmek lazım,çok ciddi yabancı,uluslararası projelerde yer almayı bilen başarılı bir aktörümüz.

Gerçi ülkemizde ki dizisi istenilen düzeye gelmedi ama. Haluk Bilginer tek başına bir marka.

O kadar çok platform var ki; Paramount sadece filmlerden biliyorum. Ülkemize gelse ne olur ne olmaz o konuda da bilgim yok.