Haluk Bilginer ve Feyyaz Yiğit Aynı Filmde!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
67,885
Puanı
1,060
GtTuSkAXQAAE1uL

'Gibi'nin final yapmasının ardından Feyyaz Yiğit'in yeni projesi belli oldu.

Feyyaz Yiğit'in Aziz Kedi'nin uyarlama senaryosunu hazırladığı ve Haluk Bilginer'le başrolünü paylaşacağı, yönetmenliğini Mert Baykal'ın üstleneceği, henüz ismi belli olmayan yapım, gişe rekorları kıran bir Fransa filminden uyarlanacak. Kadro çalışmaları devam eden filmin çekimleri temmuz ayında başlayacak.

14 Kasım'da izleyiciyle buluşması planlanan film, IMAX formatında vizyona girecek ilk Türk filmi olmaya hazırlanıyor.

Kaynak: Cumhuriyet

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: 12.Adam
Güzel olacağını düşünüyorum. İzlenir. Haluk Bilginer’i de farklı, gerilimli dizilerde görmek istiyoruz yeniden.

Senaryo önemli çok iyi oyuncular ama Haluk Bilginer'in oynayıp senaryosu kötü olan işler de gördük.

• Beğendim
Reactions: cokiyitvci
Kadroyu görünce aklıma direkt Welcome to the Sticks geldi. Umarım odur.

Filmin Intouchables uyarlaması olması üzdü, beklentiler dip. :( Aşırı sevdiğim iki ünlü aktör Bryan Cranston ve Haluk Bilginer aynı rolü oynamış olacak. Bir uyarlamasını da Tom Hanks oynarsa kutsal üçlemeyi tamamlarız. :A

Filmin Intouchables uyarlaması olması üzdü, beklentiler dip. :( Aşırı sevdiğim iki ünlü aktör Bryan Cranston ve Haluk Bilginer aynı rolü oynamış olacak. Bir uyarlamasını da Tom Hanks oynarsa kutsal üçlemeyi tamamlarız. :A
Normalde iyi işlenmiş duygusal bir gişe filminden öte değil ama piyasada bin tane yazar varken Feyyaz Yiğit ve Aziz Kedi'ye bu filmi uyarlatıyorlarsa beklenenden farklı bir şey çıkabilir gibi. :A

Normalde iyi işlenmiş duygusal bir gişe filminden öte değil ama piyasada bin tane yazar varken Feyyaz Yiğit ve Aziz Kedi'ye bu filmi uyarlatıyorlarsa beklenenden farklı bir şey çıkabilir gibi. :A
Bence hazır ün yapmışlarken cep doldurma filmi olarak görüyorlar. :(

• Üzücü
  • Beğendim
Reactions: Aserat and mesmeso