Haluk Bilginer Kadın Kılığına Girecek

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cevaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cevaa

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
4,421
Puanı
911
Ünlü oyuncu Haluk Bilginer haziran ayında Süreç Film'in çekeceği 'Hayatımın Rolü' isimli projede kadın kılığına girecek.

Dizinin senaryosunu 'Annem' ve 'Sihirli Annem' gibi dizileri de yazan Gamze Özer kaleme alıyor. Bilginer "Hayatımın Rolü"nde senaryo gereği dadı olacak. 2004 yılında çekilen benzer bir dizide Okan Bayülgen oynamıştı. Bayülgen, Şebnem Dönmez ile başrolü paylaştığı 'Babam Dadı Olsaydı' isimli dizi için kaşlarını alıp bacaklarına ağda yapmıştı.

O dizinin adı "Babam Dadı Olsaydı" değildi de "Size Baba Diyebilir miyim?" idi diye hatırlıyorum.

Açıkçası daha iyi bir senaristle çalışmasını isterdim Haluk Bilginer'in. Gamze Özer'in son yıllarda kayda değer bir başarısı yok... Yine de işin içinde Haluk Bilginer varsa en azından ilk bölümlerini izleyeceğim kesin.

haluk bilginerin olması benim açımdan izlemek için yeterli bir sebep mutlaka izlerim..

gamze özerse yandık Valla... sihirli annem ve mucku mahvetti... şimdi bide böyle bi diziyi mahvedecek.. Valla dizi sektörünü mahveden isimlerin en başında gamze özer geliyo.. kadın kendini tekrarlamyı çok seviyo..

haluk gamzeyide kurtarır .. ben gamzeyi tanımam ama haluk bilginer varsa filmde kalite var demektir

Tutmayan isleri neden tekrar neden yaparlar anlamis degilim. erkekten kadin olmaz. seyirci ilk bakista o kisiyi erkege benzetirse bunu dizidekilerin farkedemesi hic inandirici olmaz

Kalite olsa bile reyting olmadıktan sonra kalitede işe yaramaz

ne yazıkki dediğin doğru kaliteden çok dua ediyoruzki film reyting alsında izlemekten yoksun kalmayalım.. bir çok film geldi geçti çok kaliteli olarak bulduğum ama reyting çarkına dayanamadı gitti o açıdan trt ye güveniyordum kaliteli bir filmi olsada reyting korkusu yaşamadan izlesek diye.. trt ise işi samanyoluna benzemekle batırdı kaliteli filmleri yok.. kala kala kanal d ye kaldık star a kaldık onlarda reyting çarkına kurban verebiliyor dizileri .. atv yi saymıyorum bile atv şu anki ulusal kanallar arasında seyirciye saygısı olmayan en laçka kanallardan biridir .. filmlerin günüyle satiyle oynar her haltı yer tutmazsa..

Gamze Özer basarili bir senarist. Haluk Bilginer de basarili bir oyuncu. Bekliyoruz..