HALKA DİZİSİ GERİ DÖNÜYOR.

Fav10Bot

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
0
Puanı
7
Ekli dosyayı görüntüle 98724
HALKA DİZİSİ GERİ DÖNÜYOR.

Es Film'in yapımcılığını üstlendiği, Volkan Kocatürk'ün yönetmen koltuğunda oturduğu, senaryosunu Levent Cantek, Aziz Tuna ve Ali Demirel gibi isimlerin paylaştığı, başrollerini Serkan Çayoğlu, Hande Erçel, Ahmet Mümtaz Taylan, Nazan Kesal, Funda İlhan, Kaan Yıldırım, Hazal Subaşı ve Burak Sergen gibi isimlerin paylaştığı Halka dizisinin devamı TRT’nin kuracağı yeni uluslararası dijital platformda yayınlanacak.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Dijitalde yayınlamaları güzel olmuş da TRT'nin platformunda ne kadar ilgi görebilir ki? Aslında platform ücretsiz olursa az da olsa ilgi görür.

• Beğendim
Reactions: STAR
Son yılların en mantıklı ve en güzel senaryosu olan dizilerden biriydi keyifle ve merakla izlediğim bir dizi,çok kötü harcandı ,merakla bekliyorum ve kesin izlerim.

TRT ve dijital platform mu 😱 Dostum sen ne diyorsun bu işe @MEnes :A
Valla dijital bir platformda gelmesini bekliyordum, öyle de olması gerekiyordu. Lakin Trt'nin bir platform kurmasını beklemiyordum... :A Garip olmuş doğrusu... Yine de ben önce kamera arkasını ve kamera önünü görmek istiyorum. Muhakkak eski Halka'yı aratmayacak bir senaryo olması gerekiyor ki efsaneyi kestane yapmasınlar...

TRT ve dijital platform mu 😱 Dostum sen ne diyorsun bu işe @MEnes :A

Valla dijital bir platformda gelmesini bekliyordum, öyle de olması gerekiyordu. Lakin Trt'nin bir platform kurmasını beklemiyordum... :A Garip olmuş doğrusu... Yine de ben önce kamera arkasını ve kamera önünü görmek istiyorum. Muhakkak eski Halka'yı aratmayacak bir senaryo olması gerekiyor ki efsaneyi kestane yapmasınlar...
Haber eksik gibi ama, detay şu: İngiliz dönem dizisi Peaky Blinders'ın kurgucusunun, tüm bölümlerini dijitale uygun hızlı bir akışla yeniden kurgulayacağı Halka, TRT’nin uluslararası dijital platformunda yayınlanacak."

Sanki devamı değilde, aynı konuyu baştan kurgulama olarak anladım?

Haber eksik gibi ama, detay şu: İngiliz dönem dizisi Peaky Blinders'ın kurgucusunun, tüm bölümlerini dijitale uygun hızlı bir akışla yeniden kurgulayacağı Halka, TRT’nin uluslararası dijital platformunda yayınlanacak."

Bu haber zaten geçen sene de çıkmıştı. Ocak 2020'de bu senin yazdığın şeyi yapacaklardı. Ama geçenlerde Yusuf Esenkal'ın açıklamalarından sonra 2. sezon için de umutlanmıştım ben. Tamam ilk sezonu dijitale uygun yeniden kurgulayarak yapabilirler ama hikayenin devamını da yapmaları gerekiyor. Seyirci asıl bunu istiyor...

• Beğendim
Reactions: Dosi
Bu dizi bile bir şekilde devam ediyor hala Avlu'dan ses seda yok hay böyle kadere. :(

• Üzücü
Reactions: STAR

Halka, Peaky Blinders günümüz uyarlaması mı ?