sezon finali yani birdaki sezonda varBayada oynatmıştın ,başarılı bir işti...
evet erkenden sezon finaline gitmesi şaşırttısezon finali yani birdaki sezonda var
50.bölümde sezon finali yapmıştı ilkinde şimdi 105.bölümde sezon finali yapıyorevet erkenden sezon finaline gitmesi şaşırttı
Sezon ortası diye şet ettim,sen bilriisn patron sensin )))50.bölümde sezon finali yapmıştı ilkinde şimdi 105.bölümde sezon finali yapıyor
sezon finali bu Arka sokaklar foxa geçebilir
sezon finalini biliyorum cnm finali ne zaman düşünüyorsun demek istedim🙂🙂🙂sezon finali bu Arka sokaklar foxa geçebilir
iyi gidiyor sıkılınca yaparım yada ben mesleğime başlayıncA BIRAKIRIMsezon finalini biliyorum cnm finali ne zaman düşünüyorsun demek istedim🙂🙂🙂
aaa senin mesleğin ne cnm 😵😵😵iyi gidiyor sıkılınca yaparım yada ben mesleğime başlayıncA BIRAKIRIM
aaa senaristmi banada bir rol verirsin artık cnmSenarist olacam biraz tecrübe oluyor banada @Çiğdem-
arada 4 yıl var normalde seneye olacaktım ama 2 sene hazırlıkta kaldımaaa senaristmi banada bir rol verirsin artık cnm
hayırlısı olsun cnm sana laf eden herkese göster kendini şöyle başarılı bir senarist olda 😉😉😉arada 4 yıl var normalde seneye olacaktım ama 2 sene hazırlıkta kaldım
4 yılda ak parti iktidarlığı kaybetsinde yoksa yandımhayırlısı olsun cnm sana laf eden herkese göster kendini şöyle başarılı bir senarist olda 😉😉😉
hahahah ayy bencede 2.bölümden yayaından kaldırırlar senin dizileri4 yılda ak parti iktidarlığı kaybetsinde yoksa yandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?