Halkın Polisi Arka Sokaklar 189.Bölüm

ilk sahne kısa güzel ama sonraki sahne çok uzun olmuş vlla ne okuduğumuda anlamadım
şarkıyada kamerayı koymuşsun

Halkın Polisi 190.bölüm fragmanı büyük felakete 1 kala
Ömer yakalanıyor Alarayı cahit aslanın adamları adliyeyi patlatıp kaçırırken Rıza baba ve ekibine el bombalı saldırı yaparken bomba alaranın dibine düşüp ölüyor
Cahitin sinirleri bozuluyor ekibin başına bela olan ve intikam almak isteyen tek tek hepsinden hedefi bodruma ve istanbuldaki hastahanelere çevirir gerekirse bodrumla istanbulu yakarım der ve ilk hamlesini dilaranın eski sevgilisi dilarayı takip etmiş Arjeni ziyarete
cahitten telefon gelir dilara senin olmayacak o polise aşık ve hemen hastahaneyi patlat kaç hastahane patlıyor ve hastahane enkaz alanına dönüyor ekip için ekip üçün büyük felakete 1 kale artık ekip ve bodrum ve istanbulun tamamı ve ekibin müdavim doktorları ve onun ekibi reşat hoca ve ekibi hatta hastahanenin sahibi bile hedefte Cahit sezar romayı yaktıysa bende Kızımı öldürenler için her yeri yakarım adam osaldırıdan hiç bir ev sağ kalamıcağı için bodrumda ve istanbulda bitek eşini bırakır bütün türkiyeyi patlatsın diye evin içinde 500 ton bomba vardır ve saatlidir ve uzakkan kumandalı eşini bağlar ve amerikaya doğru gitmeye başlar amerikaya gittiğinde patlıcaktır yani 12 saat var eşini öldürüp susturucuyla hizmetçisinide
Halkın polisi pazartesi günü favoriforumumda
5 eylül pazartesi favoriforumumda
@Harunnn60 @Çiğdem- @Yiğitt @beyazsoy @destere @papuleoo @ömer karataş @eskici

Halkın Polisi 190.bölümüyle bayram arası veriyor 5 eylül pazartesi büyük süprizleriyle bir bayram arasına girecek
Hastahanede herkes vardır bütün bir polis teşkilatı askerin arkadaşlarının ailesi genareller adalet bakanlığı hsyk iç işleri bakanlığı ve bütün aileleri çocuklarla beraber 12 milyon doların altında olan bomba bir düzine bomba vardır valizin içinde ama para sahtedir Rıza babanın ekibi Ali ozan müdürle sultan müdürün ekibi hastahanedir müdürlerde hastahanedir ve o büyükı bomba patlar
Halkın Polisi 5 eylül pazartesi favoriforumumda
Halkın POLİSİ BAYRAMDAN SONRA DEVAM EDECEK BAYRAMDAN SONRAKİ İLK BÖLÜMÜ 24 EYLÜL CUMARTESİ @Çiğdem- @Harunnn60 @Yiğitt @beyazsoy @destere

Güzel olmuş @pompy Evrenin gelmesi işleri karıştıracak gibi yalnız romantik sahne yazmaya başladığına sevindim

Güzel olmuş @pompy Evrenin gelmesi işleri karıştıracak gibi yalnız romantik sahne yazmaya başladığına sevindim
ona mecbur kaldım adamın sevgilisi gözünün önünde intihar etti polis balosunda yani organize şubenin emniyet müdürünün sevgilisi baş savcı gözünün önünde intihar ediyor sevgilisi öleli daha 40 gün geçmedi
adamın ilk sevgilisini azmi öldürdü ikinci sevgilisi intihar etti gözünün önünde bir hırsız yüzünden yolladığı fotoğraftan