Halkın Polisi Arka Sokaklar 188.Bölüm

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,380
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com

188.Bölüm
faruk kanlıoğlu ekibine büyük tuzak hırsız girdiği evde onlarla karşılaşır silahlarını alır ve aşk acısı vardır onun ve hepsini tek tek morfinle zehirler ve evi yakar
ekip faruk kanlıoğlu ve ekibi bitti istanbul rahatladı
onunda aşık olduğu kız arjendi mobese kameraları hiç bişey görememiştir bu hırsız tecrübeli
işimiz iş ve arjenle polis balosuna giden ama birisi gözetliyordur ve mesajı yollar Arjen benim olucak bunu baş savcı çiseme yollayın
ya yinemi ya
Ali ozan müdür seni aldatıyor iyi bir dost başsavcı silahla çıkar hastahaneden yeter artık ali ozan müdür bukadarı yeter ve intihar eder ailemle çözün işi
hahaha bittinizz işte şimdi
Ali ozan müdür ve ekibi rıza baba ve ekibi gelir bune böyle bence bu bir tuzak bu intihar başımıza bela örebillir
yoksa farukun ikiz kardeşimi var
Arjen olsa bilirdim ama bence aynı şekil o hırsızın şekli gizemli hırsız

matematik terimi bodrumda ama kayboluyor teknik direktörü bir milli takımın
bodrumda kupa düzenliyordu ön eleme maçını trabzona vermiş fenerbahçeyle trabzon-fenerbahçe maçı silahlar konuştu maçta terim yanlışlıkla bodrumda evime gelmişti uyuya kaldı nohut adlı kedide üstüne yattı
Bodrumdaki maçta süpriz
birisi evlilik teklifi yapıcakten pankartla ama eski itirafçı ve mafya babasının oğlu bodrumda aşık olduğu kişi gazeteci Ay onunda hoşlandığı erkek galaksi onunda en yakın arkadaşı istanbulda fırtına gibi esen bir hırsız çetesi o gizemli hırsızın çetesi ve bide polistir galaksi amir bodrumda bodrumda yeni fırtına timidir ama bir süpriz o pedasa kupası iptal edilince
polis tarafından galaksi amirin uygunsuz fotoğraflarını çeker
ardından o fotoğraflar görülür yayında ve yüzüğü atar galaksi amir bittiler bodruma huzur yok plajda ölenler olur iz yoktur
Ali ozan müdür senin doğduğun yer karışmış plajdakiler cinayeti istanbuldada vardı daha önce ama ne iz var nede delil gizemli hırsızın işi belkide çetesi vardır bodrum ve istanbulun içinde
188.Bölümün sonu

@Çiğdem- @Yiğitt @Harunnn60 @beyazsoy @ozmoturk @beyazsoy @destere @masacre @batuhankaralar @ozgur2113

Son düzenleme:
Fena değil faruktan kurtulduk ali ozan yine ekip yapmış böyle ekip yapmak kolay mi

mustimin bir şarkısı daha gelmiş ateş et ve unut @destere @xemrexxx @Harunnn60

@Yiğitt in demet özdemerinide bu klipte biz ünlü yapmıştık
ama bu tehlikeli bir hırsız aşktan arjene aşık oda faruk kanlıoğlu gibi ekibi faruk kanlıoğlu belasından hem aşık olduğu kızı ve hemde ona yardım eden ekibi kurtarıyor ama ama o polis ekibi aşkı için bir bela bitirip bela açtı

@destere bomba yok

tek başına bir hırsız faruk kancıoğlunun tüm ekibi imha etmiş helal olsun hırsıza elleri dert görmesin

@destere bomba yok diyorum bakmıyorsun
şimdi bakıyorum tek tek

mustimin bir şarkısı daha gelmiş ateş et ve unut @destere @xemrexxx @Harunnn60

@Yiğitt in demet özdemerinide bu klipte biz ünlü yapmıştık
arjen kızmıydı birde arjen robben var futbolcu oğlancık burdaki arjen dişi sanırım

Arjen kız Urfalı aşiret kızı

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@ozgur2113 @batuhankaralar hani başlıcaktın

Etiket gelmedi.

Konuyu okudum da yine daldan dala atlamışsın. Bodrumdaki kupa maçı ve rüyandaki Nohut adlı kedi bunlar ne ayak?
matematik terimi bodrumda kupa düzenliyor ardından platonik aşkına evlilik tekllif ediyor mafya babasının oğlu oda galaksi amiri terk edip o mafya babasının oğluyla nişanlanıyor hemde bütün bir basının önünde dizide gerçek rüya değil benim gördüğüm rüya senaryoyu kopyalarken hata yapmışım

Matemetik Terimi Fatih Terim mi, ismini mi kullanmıyorsun?

Matemetik Terimi Fatih Terim mi, ismini mi kullanmıyorsun?
bir daha gerçek isim kullanmam yoksa başa bela oluyor fatih terim bile bulur adminden ikinci kez uyarı yemiyelim zaten liseden arkadaşımın adını kullandım uyarı yedim

hırsız teröristi temizledi ama yeni bir bela açması nasıl olmuş platonik aşkı için @sürgünüm