sen şimdi aşk üçgeninin ortasına bomba koyarsın aşk maşk kalmaz ortadakonu aşk platonik aşk yani bir aşk üçgeni platonik aşk üçgeni
sen şimdi aşk üçgeninin ortasına bomba koyarsın aşk maşk kalmaz ortadakonu aşk platonik aşk yani bir aşk üçgeni platonik aşk üçgeni
zaten bomba 20 ekime kadar bomba yoksen şimdi aşk üçgeninin ortasına bomba koyarsın aşk maşk kalmaz ortadasana pek güvenmiyoruz artıkdimi @Çiğdem- pompy e güvenmiyik artık aşk konulu diyor katliam yapıyor ben bu tarz şiddet sahnelerine uyum sağlayamıyorum
hhah aa çocuk sana güvenip bir tane dram dizisi yaptı ama ortdan kayboldun bitirmek zorunda kaldısen şimdi aşk üçgeninin ortasına bomba koyarsın aşk maşk kalmaz ortadasana pek güvenmiyoruz artıkdimi @Çiğdem- pompy e güvenmiyik artık aşk konulu diyor katliam yapıyor ben bu tarz şiddet sahnelerine uyum sağlayamıyorum
pompy nin yazdığı senaryoda aşkda olsa kızla oğlan birbirine çiçek değil bomba tank top hediye eder çokda fazla romantik bişey denediğini sanmıyorumhhah aa çocuk sana güvenip bir tane dram dizisi yaptı ama ortdan kayboldun bitirmek zorunda kaldı
Pompynin yptığı dram dram değildihhah aa çocuk sana güvenip bir tane dram dizisi yaptı ama ortdan kayboldun bitirmek zorunda kaldı
Ekibe bişey olmaz süpriz varFena olmamış ali ozana bir zarar gördü ekip dağıldı iyi))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?