Halkın Polisi 93.Bölüm

Puanınız

• 3

Oy: 1 10.0%
  • 4

Oy: 0 0.0%
  • 5

• 6

Oy: 2 20.0%
  • 7

• 8

• 9

• 10

Oy: 5 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    10
  • Anket kapatılmış .

Damien Duff

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,567
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
th

93.Bölüm
Cenaze töreni
Gülyat şenuta:B.Ö ve C.E şarkı kapışmalarını fırsata çevirir. Seyfide ve Onurun babası Ali kemal koçaklıda Ekibi takip ediyor
Sahne 2
Esmanın ölümü mesutu şoka sokar ve bu olayların sorumlusu hala yakalanamamıştır
Esmanın babası cenazede hüngür hüngür ağlar Mesut senin yüzünden oldu der.
Sahne 3
Gülyat şenutanın ihbarı tuzaktır Sinanla Elifin gittiği ihbarda bomba patlar. Daha sonra Tunç mesutun eski sevgilisi Ece özgüroğlunu bulur Ece özgüroğlunun sevgilisi terör örgütü üyesidir. Ardından seyranın bar sahibi aslında terör üyesidir . Tunç Ece özgüroğlunu bulur Tekin ve Metinde diğer sevgilisi Buketi bulur onunda sevgilisi terör örgütü üyesidir .Yasemin ve Ardada seyranı bulur ama büyük bir çatışma çıkar
Sahne 4
Polis cenazeleri uğurlanırken
Filiz bu kadar kan dökülmesine gerek varmıdı acaba Filiz bu olaydan sonra bunun sorumlularını bulmak için Arap petrol kralı veliahtı Selime yardım etme kararı alır ama bu yardımdan Maskeli turbo Turapi ve sokak sanatçısı olan Mesut umutoğlu
Sahne 5
Mesut umutoğlu O kimin çocuğu
Ece özgüroğlu Mesut komiserin çocuğu
Sahne 6
kendal şeytanoğlunun Gelinidir evlendiği kişinin adı Levent şeytanoğludur

Sokak sanatçısı Mesut umutoğlu Tunç ve arkadaşlarını resim sergisine çağırır. Aynı anda olan başka bir olay zinciri vardır.

Birinci olay C.E konserinde cinayetten B.Ö nün tutuklanması B.Ö stüdyosunda işlenen cinayetten C.E nin tutuklanıp Mite verilir .
Mit vazgeçmiceklerini anlayınca ikisinide tavana asacakten Mesut Güneri gelir.
Hemen bombayı bağlayıp kaçar Mit ve bombayı patlatır
Mesut yok artık ve o şarkı atışmalarıda bittİ

Mit A.D ve İ.Ş' niyi yakalar
A.Y Eski Emniyet Müdürüne gider Atilla Müdüre gider Devriye dizisinden dolayı Açığa alınır

Bu durum okul müdürlerinide vurur

İkinci olay Selim ve ekibi Nisayı bulduğunu zanneder ama tuzaktır Selim ve ekibi patlar
ve bundan Arap petrol kralı bunu Polis yaptı der

Çiğdemle Nisa karşı karşıya gelir Yiğit ne yinemi polis
Evet budefaki Atilla müdürün eski ekibi şimdiki müdürleri Cemşit müdür ve ekibi

Üçüncü olay Cengiz çetinoğlu savcı beyazsoy ve eşi ırazla karşı karşıya gelir ve bu bombalı eylem Irazı ve beyazsoyu vurur

Cemal zahide müdürün istanbulda kiraya verdiği evi patlatır

Cansunun Cenazesi götürürken cenaze aracını taşıyan polislere ve şöförlere saldırır ve ortalık yere gömer.
Kızının cenazesini Cemal.

Daha sonra üçüncü olay ise Tunç ve Tekin Metinin resim sergisinde bomba patladı
Yasemin ve Ardada vuruldu hemen ambulanslar gelir Mesutun durumu iyidir ama yaralıdır
93.Bölümün sonu

Son düzenleme:
Fena olmamış ,beğendim 9 puan verdim yalnız şu soy isimler acaip komedi ya )))

cnm burda esmanın ölümü bana gösterdiğin bölümden alınmamı ambulasnta bir kızı vuruyordu bir adam mesutun yeni düşmanı 🙂🙂🙂🙂

Sokak sanatatcisi neden sergi acar adi ustunde sokak sanatcisi))) sokak santicisi sokaktadir herseyi

Filiz bu kadar kan dökülmesine gerek varmıdı acaba Filiz bu olaydan sonra bunun sorumlularını bulmak için Arap petrol kralı veliahtı Selime yardım etme kararı alır ama bu yardımdan Maskeli turbo Turapi ve sokak sanatçısı olan Mesut umutoğ

@Maskeli Fedai potansiyel büyük.:F

Bu alana bir cevap yazın...