anketi kendimiz açıyoruz sadece cahnge vote tarafı kalıyor ve iki güne ayarlıyorsun benimkisi sabah 10.54 te bitiyorşunu bir anlatsana bana 🙂🙂🙂
anketi kendimiz açıyoruz sadece cahnge vote tarafı kalıyor ve iki güne ayarlıyorsun benimkisi sabah 10.54 te bitiyorşunu bir anlatsana bana 🙂🙂🙂
ozman ben reyting sisteminde olamam cnm ben tartışma programı yapıp herkese açık anket yapıcaktım hangisine ikna oldunuz diye ve kazananı anketle belirlicektim hem onu hemde reyting anketini aynı anda nasıl açayımanketi kendimiz açıyoruz sadece cahnge vote tarafı kalıyor ve iki güne ayarlıyorsun benimkisi sabah 10.54 te bitiyor
onu ozaman jüri belirlesinozman ben reyting sisteminde olamam cnm ben tartışma programı yapıp herkese açık anket yapıcaktım hangisine ikna oldunuz diye ve kazananı anketle belirlicektim hem onu hemde reyting anketini aynı anda nasıl açayım
yok benimki anketle olucak ozaman reyting sistemi bana uymuyoronu ozaman jüri belirlesin
belirtmene gerek yokyok benimki anketle olucak ozaman reyting sistemi bana uymuyor
sana 10 puanı yapıştırdım cnm 😉😉😉😉😉
oda anketli olacak o ne zaman yayınlıcak yarın olmadan yayınlasın
Rtürk mrt-06 ve Yakamoz-Asinin emri+7 yedi niye kondu ki yedi yaşının altındakiler okuma yazma biliyor mu hadi bilsin bu karisik yazıyı okuyup anlayabilecek mi))))
reyting sistemini öyle ayarlamış mrt-06 bende babam gibi muhalefetçiyim oyüzden bu görüşümden dolayı her senaryoma üç puan verenler olabilir okumadan zaten bu defa noktalama işaretlerini koydum
şöyle bir bakıyorumda anket durumuna gayet iyi başlamışsın bence hatta baya iyi gidiyorsun😉reyting sistemini öyle ayarlamış mrt-06 bende babam gibi muhalefetçiyim oyüzden bu görüşümden dolayı her senaryoma üç puan verenler olabilir okumadan zaten bu defa noktalama işaretlerini koydum
RTÜK her yerde mi dnadik olur ya)) +13 neyse de 7 yaşına kadar çocuk okuma yazma bilmez)))
biriside şu anketi görse şaşırcamgüzel olmuş pompy...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?