Bu bölüm @pompy nin ricası üzerine açılmıştır kesinlikle bana ait değildir
Senaryo Pompy
Yapımcı : Pompy
Resimler: Pompy
HALKIN POLİSİ
87.BÖLÜM
Yılbaşı Özel 3 -Son
çiğdem ve babası destereyi kurtarma opersayonu yaparken zil çalar , kapıyı açan çiğdem karşısında ağlamaklı bir ifadeyle enis görür ,
enis : gireblir miyim
çiğdem : gir canım
çiğdem babası : hosgeldin enis ne zamandır görüşemiyoruz
enis : aynen
çiğdemin babası araştırma için evden ayrılır , enis çiğdeme herşeyi anlatır ve çiğdem şok olur
2 gün sonra...
çiğdem babası beyazsoyun yakın adamı ali ozan amiri bulur araştırmalar sonuncunda ,
çiğdemin babası : destereyi kim kaçırdı bir tahminin var mı
ali ozan amir : kimseye söyleme ama konsey kaçırdı onu , br yerde saklıyorlar kesinlikle , amirim beyazsoyda kaç gündür yok , karısıda kayıp , ben o yüzden bu işe bulaşmayacağım
çiğdemin babası olayları iyice araştırır ve sonunda olayların sorumlusu nisa oldugunu anlar , konseyin yerinin polenezköyde oldugunu anlar olayı iyice araştırınca konseyin yüklü miktarda türkiyeye uyuşturucu nakledeceğini öğrenir ve harekete geçer
çiğdem babası : kızım buldum onları
çiğdem : gerçekten mi
çiğdem babası : bu gece harekete geçiyoruz
nisa , ırazın cesedini yakılmasını emreder , beyazsoy ile kendisinin uğrasacağını söyler
beyazsoyun odasına girer , beyazsoya yiyecek getirir , çok aç olan beyazsoy yemekleri yer
nisa : seni ilk tanıdığımda birşeylerin ters gittiğini anlamıştım , 1 aydan beri burnunun dikine gittin
beyazsoy : yolumdan şaşmam
nisa : tıpkı benim o zamanalr aciz oldugum gibi sende suan aciz olacaksın , zehir vücüdunda etksini gösterince sende bitticeksn yavaş yavaş
beyazsoy : ıraza aşıktım
nisa : gerçekten aşık olmak için yanlış kadını seçmişsin , hatta bundan harika bir atasözü çıkar
bu sırada çiğdemin babası operasyon düzenler çifliğe ve çiftlik te silahlar patlar
nisa ve adamları ile birlikte kaçarken konsey üyeleri karşı ateşe başlarlar
çiğdem operasyonun yapılacağı yerin biraz uzagında nisa ve adamlarını görür , bu sırada nisanın bacağına ateş açılır ve yere düşer
çğdem durumu anlar ve planını devreye sokar
konsey üyeleri karşı ateşi bastıramayınca kaçmaya başlarlar ama çiğdemin babası ve adamları yakalar etkisiz hale getirir
çiğdem nisayı yerden yere sürükler ve mezarlıgın oldugu alana getirir
çiğdem : seni ilk gördüğümden hain brisi oldugunu anlamıştım
nisa : çiğdem yapma
çiğdem : sana bir hikaye anlatıyım nisa adında genç bir kız intikam için eski sevgilisine geri döner yalnız hesaplayamadığı birşey vardır eski sevgilisi başka birisine aşıktır
senin tanıdıgın adamla benim tanıdığım adam artık çok farklı
nisa :sen herseyi bildiğini mi zannediyorsun
çiğdem : oyun oynamak mı istiyorsun , arkana bak
nisa arkasına baktıktan sonra ıraz için açılan boş mezarı görür , çiğdem bu sırada kürekle nisaya vurur
çiğdemin babası destereyi bulur bu sırada beyazsoyun görür , çiftlik yanmaktadır , çiğdemin babası ve adamaları çiftlikten kaçar bu sırada polisler gelir olay yerine
1 gün sonra
nisa : destere... destere...
çiğdem: hişşt ses çıkarma
nisa: ne yaptın bana nerdeyim
çiğdem : kliniğe yatırdım seni
nisa : kilinik mi ? yardım edin çıkarın beni
doktorlar : problem nedir :
nisa : bu kadın beni buraya yatırmış , etrafa tehlike saçıyor , bu kadın asıl yatırmalısınız
doktor : kadına mezarda saldırdınız polisler buldu sizi , akut travması geçiriyorsunzu
nisa: neee
çiğdem : hoşçakal canım , oyun böyle oynanır hadi kib byyy
nisa: o kadın herşeyi yaptın , çıkarın beni burdannnn
çiğdem ve babası doktorları rüşvet vereerek nisayı klinikte tutarlar ömür boyu
yılbaşı günü
çiğdem ve destere birlikte kavuşma heyacanıyla nikahları yapılır sonunda
çiğdem :seni seviyorum
destere : ben seni kendimden bile çok seviyorum
nikah sahitleri beyazsoy ve enis olur
düğün sırasında beyazsoy ve destere barışır , enis te yeni aşklara yel açar
çiğdem ve destere düğün sonunda fotolar çektirir
enis : ve artık son dakikalar 10 dan geri sayım yapıyyoruz
10 -9 -8 .... 2-1
hos geldin 2015
çiğdem ve destere birbirine sarılır ve birbirini hiç bırakmaz
destere : hayatımın sonuna kadar benimlesin
çiğdem : benim çeneme dayanırsın umarım
87.Bölümün sonu
çeviri : Harunnn60
mutlu yıllar
yeni yıldan itibaren pompyli senaryoları hazır olun
@beyazsoy @Cengo @Yiğitt @gözlemci @Harunnn60 @kvp-medya @aserat54 @yigit_00 @Nisa @Çiğdem- @destere @xemrexxxSenaryo Pompy
Yapımcı : Pompy
Resimler: Pompy
HALKIN POLİSİ
87.BÖLÜM
Yılbaşı Özel 3 -Son
çiğdem ve babası destereyi kurtarma opersayonu yaparken zil çalar , kapıyı açan çiğdem karşısında ağlamaklı bir ifadeyle enis görür ,
enis : gireblir miyim
çiğdem : gir canım
çiğdem babası : hosgeldin enis ne zamandır görüşemiyoruz
enis : aynen
çiğdemin babası araştırma için evden ayrılır , enis çiğdeme herşeyi anlatır ve çiğdem şok olur
2 gün sonra...
çiğdem babası beyazsoyun yakın adamı ali ozan amiri bulur araştırmalar sonuncunda ,
çiğdemin babası : destereyi kim kaçırdı bir tahminin var mı
ali ozan amir : kimseye söyleme ama konsey kaçırdı onu , br yerde saklıyorlar kesinlikle , amirim beyazsoyda kaç gündür yok , karısıda kayıp , ben o yüzden bu işe bulaşmayacağım
çiğdemin babası olayları iyice araştırır ve sonunda olayların sorumlusu nisa oldugunu anlar , konseyin yerinin polenezköyde oldugunu anlar olayı iyice araştırınca konseyin yüklü miktarda türkiyeye uyuşturucu nakledeceğini öğrenir ve harekete geçer
çiğdem babası : kızım buldum onları
çiğdem : gerçekten mi
çiğdem babası : bu gece harekete geçiyoruz
nisa , ırazın cesedini yakılmasını emreder , beyazsoy ile kendisinin uğrasacağını söyler
beyazsoyun odasına girer , beyazsoya yiyecek getirir , çok aç olan beyazsoy yemekleri yer
nisa : seni ilk tanıdığımda birşeylerin ters gittiğini anlamıştım , 1 aydan beri burnunun dikine gittin
beyazsoy : yolumdan şaşmam
nisa : tıpkı benim o zamanalr aciz oldugum gibi sende suan aciz olacaksın , zehir vücüdunda etksini gösterince sende bitticeksn yavaş yavaş
beyazsoy : ıraza aşıktım
nisa : gerçekten aşık olmak için yanlış kadını seçmişsin , hatta bundan harika bir atasözü çıkar
bu sırada çiğdemin babası operasyon düzenler çifliğe ve çiftlik te silahlar patlar
nisa ve adamları ile birlikte kaçarken konsey üyeleri karşı ateşe başlarlar
çiğdem operasyonun yapılacağı yerin biraz uzagında nisa ve adamlarını görür , bu sırada nisanın bacağına ateş açılır ve yere düşer
çğdem durumu anlar ve planını devreye sokar
konsey üyeleri karşı ateşi bastıramayınca kaçmaya başlarlar ama çiğdemin babası ve adamları yakalar etkisiz hale getirir
çiğdem nisayı yerden yere sürükler ve mezarlıgın oldugu alana getirir
çiğdem : seni ilk gördüğümden hain brisi oldugunu anlamıştım
nisa : çiğdem yapma
çiğdem : sana bir hikaye anlatıyım nisa adında genç bir kız intikam için eski sevgilisine geri döner yalnız hesaplayamadığı birşey vardır eski sevgilisi başka birisine aşıktır
senin tanıdıgın adamla benim tanıdığım adam artık çok farklı
nisa :sen herseyi bildiğini mi zannediyorsun
çiğdem : oyun oynamak mı istiyorsun , arkana bak
nisa arkasına baktıktan sonra ıraz için açılan boş mezarı görür , çiğdem bu sırada kürekle nisaya vurur
çiğdemin babası destereyi bulur bu sırada beyazsoyun görür , çiftlik yanmaktadır , çiğdemin babası ve adamaları çiftlikten kaçar bu sırada polisler gelir olay yerine
1 gün sonra
nisa : destere... destere...
çiğdem: hişşt ses çıkarma
nisa: ne yaptın bana nerdeyim
çiğdem : kliniğe yatırdım seni
nisa : kilinik mi ? yardım edin çıkarın beni
doktorlar : problem nedir :
nisa : bu kadın beni buraya yatırmış , etrafa tehlike saçıyor , bu kadın asıl yatırmalısınız
doktor : kadına mezarda saldırdınız polisler buldu sizi , akut travması geçiriyorsunzu
nisa: neee
çiğdem : hoşçakal canım , oyun böyle oynanır hadi kib byyy
nisa: o kadın herşeyi yaptın , çıkarın beni burdannnn
çiğdem ve babası doktorları rüşvet vereerek nisayı klinikte tutarlar ömür boyu
yılbaşı günü
çiğdem ve destere birlikte kavuşma heyacanıyla nikahları yapılır sonunda
çiğdem :seni seviyorum
destere : ben seni kendimden bile çok seviyorum
nikah sahitleri beyazsoy ve enis olur
düğün sırasında beyazsoy ve destere barışır , enis te yeni aşklara yel açar
çiğdem ve destere düğün sonunda fotolar çektirir
enis : ve artık son dakikalar 10 dan geri sayım yapıyyoruz